Sūrio pica

Sūrio pica

5 (1 įvertinimai)

1 Porcija
1 val. 15 min.

Apie receptą

Naminio sūrio picos receptas dažniausiai susideda iš įvairių rūšių sūrio gana dideliu kiekiu. Norėdami išgauti išraiškingiausią sūrio skonį, galite naudoti dvi ar tris skirtingas rūšis. Kepti picą su sūriu yra gana lengva ir paprasta, net pradedantysis virėjas gali susidoroti su receptu. Pakanka paruošti mielinę tešlą, ant jos dėti kelių rūšių sūrio ir pomidorų padažo, šiame recepte padažą pakeičiau šviežiais pomidorais. Pica gavosi labai skani, sultinga, ryškaus sūrio skonio ir aromato!

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vanduo
    125 mililitrai
  • Miltai
    200 gramų
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Alyvuogių aliejus
    3 šaukštai
  • Mielės
    1,25 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus
    0,5 arbatinio šaukštelio
  • Provanso žolės
    0,5 arbatinio šaukštelio
  • Pomidoras
    1 vnt
  • Sūris
    250 gramų
  • Petražolės
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikiamus ingredientus.
  • radėkite nuo picos tešlos gaminimo. Norėdami tai padaryti, į šiltą vandenį įpilkite mielių ir cukraus. Išmaišykite ir palikite 10-15 minu...
    2. radėkite nuo picos tešlos gaminimo. Norėdami tai padaryti, į šiltą vandenį įpilkite mielių ir cukraus. Išmaišykite ir palikite 10-15 minučių, kol mielės pakils.
  • Reklama
  • Į gilų dubenį suberkite miltus ir druską. Sudėkite pakilusias mieles.
    3. Į gilų dubenį suberkite miltus ir druską. Sudėkite pakilusias mieles.
  • Viską išmaišykite šaukštu ir įpilkite vieną arbatinį šaukštelį alyvuogių aliejaus.
    4. Viską išmaišykite šaukštu ir įpilkite vieną arbatinį šaukštelį alyvuogių aliejaus.
  • Reklama
  • Rankomis minkykite minkštą ir šiek tiek lipnią tešlą. Suminkykite į rutulį ir uždenkite rankšluosčiu.
    5. Rankomis minkykite minkštą ir šiek tiek lipnią tešlą. Suminkykite į rutulį ir uždenkite rankšluosčiu.
  • Palikite tešlą šiltoje vietoje 30-40 minučių, kol ji pakils.
    6. Palikite tešlą šiltoje vietoje 30-40 minučių, kol ji pakils.
  • Reklama
  • Patepkite formą sviestu. Ant lengvai miltais pabarstyto paviršiaus plonai iškočiokite tešlą iki norimo dydžio ir atsargiai perkelkite į f...
    7. Patepkite formą sviestu. Ant lengvai miltais pabarstyto paviršiaus plonai iškočiokite tešlą iki norimo dydžio ir atsargiai perkelkite į formą. Rankomis suformuokite mažus šonus. Patepkite paviršių likusiu alyvuogių aliejumi, sumaišytu su Provanso žolelėmis.
  • Pirma sutarkuokite kietesnį sūrį ir pabarstykite ant picos.
    8. Pirma sutarkuokite kietesnį sūrį ir pabarstykite ant picos.
  • Reklama
  • Ant viršaus tolygiai paskleiskite plonais griežinėliais pjaustytą pomidorą ir pabarstykite kapotomis petražolėmis.
    9. Ant viršaus tolygiai paskleiskite plonais griežinėliais pjaustytą pomidorą ir pabarstykite kapotomis petražolėmis.
  • Ant pomidorų uždėkite likusį sūrį.
    10. Ant pomidorų uždėkite likusį sūrį.
  • Reklama
  • Picą kepkite iki 240 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių. Sūrio pica paruošta. Skanaus!
    11. Picą kepkite iki 240 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių. Sūrio pica paruošta. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai