Sumuštiniai su lydeka orkaitėje
5 (2 įvertinimai)
3 Porcijos
35 min.
Apie receptą
Ar jūs ir jūsų šeima mėgstate karštus sumuštinius, bet norite įvairovės? Šie sumuštiniai kaip tik jums! Sumuštiniai yra lengvesni nei su dešra, švelnūs ir skanūs. Sumuštiniai su lydeka gali būti puikūs pusryčiai ar užkandis. Nelaikykite batono riekelių per ilgai kiaušinių mišinyje, jos suminkštės ir negalėsite išimti sumuštinių iš keptuvės. Jei pageidaujama, pomidorus galima pakeisti kečupu ar kitu pomidorų padažu.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Lydeka100 gramų (filė)
-
Batonas6 riekelės
-
Kiaušinis1 vnt
-
Pienas40 mililitrų
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
-
Majonezas3 šaukštai
-
Kietasis sūris70 gramų
-
Augalinis aliejus1 valgomasis šaukštas
-
Pomidoras1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus. Patikrinkite, ar filė neturi kaulų, nuplaukite ir nusausinkite.
-
2. Kiaušinį sumaišykite su pienu iki vientisos masės. Kiekvieną batono gabalėlį pamerkite į mišinį tik iš vienos pusės ir leiskite mirkti iki pusės. Dėkite ant riebalais išteptos kepimo skardos sausa puse žemyn.
-
Reklama
-
3. Lydekos filė supjaustykite plonais griežinėliais ir padėkite ant vyniotinio. Druskos ir pipirų.
-
4. Sutepkite žuvį majonezu.
-
Reklama
-
5. Pomidorą supjaustykite plonomis puselėmis ir uždėkite ant sumuštinio.
-
6. Sūrį sutarkuokite ir pabarstykite pomidorus.
-
Reklama
-
7. Sumuštinius iš lydekos kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama