Sriuba su rūkyta mėsa ir vermišeliais

Sriuba su rūkyta mėsa ir vermišeliais

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Ruošiame apetitą keliančią ir labai kvapnią sriubą su rūkyta mėsa ir vermišeliais, kuri patiks suaugusiems ir vaikams. Daržoves galima dėti pagal skonį, taip pat galima naudoti prieskonius, žoleles. Į sriubą siūlau dėti rūkytos vištienos ir šoninės, šoninės dėka sriuba išeina kvapni ir soti. Ploni vermišeliai visada tinka sriuboms ir sultiniams. Galima sriubą patiekti vakarienei.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vanduo
    1,7 litro
  • Bulvės
    200 gramų
  • Morkos
    50 gramų
  • Svogūnai
    50 gramų
  • Vermišeliai
    60 gramų
  • Rūkyta vištienos kulšelė
    150 gramų
  • Rūkyta šoninė
    100 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Paruoškite šoninę ir rūkytą vištieną, supjaustykite mažais gabalėliais.
    2. Paruoškite šoninę ir rūkytą vištieną, supjaustykite mažais gabalėliais.
  • Reklama
  • Morkas ir svogūnus nulupkite, nuplaukite ir nusausinkite. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais, morką - kubeliais.
    3. Morkas ir svogūnus nulupkite, nuplaukite ir nusausinkite. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais, morką - kubeliais.
  • Nulupkite ir nuplaukite bulves, supjaustykite kubeliais.
    4. Nulupkite ir nuplaukite bulves, supjaustykite kubeliais.
  • Reklama
  • Įkaitinkite keptuvę ir suberkite šoninę, rūkytą vištieną, morkas ir svogūnus – kepkite 3 minutes, retkarčiais pamaišydami.
    5. Įkaitinkite keptuvę ir suberkite šoninę, rūkytą vištieną, morkas ir svogūnus – kepkite 3 minutes, retkarčiais pamaišydami.
  • Visus paruoštus ingredientus perkelkite į puodą.
    6. Visus paruoštus ingredientus perkelkite į puodą.
  • Reklama
  • Į puodą supilkite karštą vandenį, užvirinkite ir virkite 25 minutes.
    7. Į puodą supilkite karštą vandenį, užvirinkite ir virkite 25 minutes.
  • Baigiant virti įberti druskos, pipirų, vermišelių, pavirti 3-4 minutes ir išjungti ugnį. Sriuba su rūkyta mėsa ir vermišeliais yra paruošta.
    8. Baigiant virti įberti druskos, pipirų, vermišelių, pavirti 3-4 minutes ir išjungti ugnį. Sriuba su rūkyta mėsa ir vermišeliais yra paruošta.
  • Reklama
  • Skanaus!
    9. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai