Sriuba su rūkyta mėsa ir vermišeliais
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
50 min.
Apie receptą
Ruošiame apetitą keliančią ir labai kvapnią sriubą su rūkyta mėsa ir vermišeliais, kuri patiks suaugusiems ir vaikams. Daržoves galima dėti pagal skonį, taip pat galima naudoti prieskonius, žoleles. Į sriubą siūlau dėti rūkytos vištienos ir šoninės, šoninės dėka sriuba išeina kvapni ir soti. Ploni vermišeliai visada tinka sriuboms ir sultiniams. Galima sriubą patiekti vakarienei.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vanduo1,7 litro
-
Bulvės200 gramų
-
Morkos50 gramų
-
Svogūnai50 gramų
-
Vermišeliai60 gramų
-
Rūkyta vištienos kulšelė150 gramų
-
Rūkyta šoninė100 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Paruoškite šoninę ir rūkytą vištieną, supjaustykite mažais gabalėliais.
-
Reklama
-
3. Morkas ir svogūnus nulupkite, nuplaukite ir nusausinkite. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais, morką - kubeliais.
-
4. Nulupkite ir nuplaukite bulves, supjaustykite kubeliais.
-
Reklama
-
5. Įkaitinkite keptuvę ir suberkite šoninę, rūkytą vištieną, morkas ir svogūnus – kepkite 3 minutes, retkarčiais pamaišydami.
-
6. Visus paruoštus ingredientus perkelkite į puodą.
-
Reklama
-
7. Į puodą supilkite karštą vandenį, užvirinkite ir virkite 25 minutes.
-
8. Baigiant virti įberti druskos, pipirų, vermišelių, pavirti 3-4 minutes ir išjungti ugnį. Sriuba su rūkyta mėsa ir vermišeliais yra paruošta.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama