Sparneliai česnakiniame padaže

Sparneliai česnakiniame padaže

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Orkaitėje kepti vištienos sparneliai visada skanūs! O jei pridedate daržoves ir nuostabų česnakinį padažą, tai apskritai nuostabiai išeina! Tinka pietums ar vakarienei. Šį patiekalą gali pagaminti bet kas! Padažas ruošiamas elementariai, o sparneliai, beje, kepami vos 40 minučių. Kaip garnyrą galite patiekti šviežias daržoves arba virti bulves (ryžius), ką tik mėgstate. Sėkmės!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos sparneliai
    500 gramų
  • Grietinė
    3 šaukštai
  • Krapai
    pagal skonį
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Vištienos sparnelius nuplaukite ir nusausinkite, padalinkite į dalis. Iš visų pusių pabarstykite druska ir pipirais.
    1. Vištienos sparnelius nuplaukite ir nusausinkite, padalinkite į dalis. Iš visų pusių pabarstykite druska ir pipirais.
  • Česnaką perspauskite per spaudą arba susmulkinkite peiliu. Žalumynus nuplauname ir smulkiai supjaustome.
    2. Česnaką perspauskite per spaudą arba susmulkinkite peiliu. Žalumynus nuplauname ir smulkiai supjaustome.
  • Reklama
  • Grietinę sumaišykite su česnaku ir krapais.
    3. Grietinę sumaišykite su česnaku ir krapais.
  • Sparnelius sudėkite į česnakinį padažą ir iš visų pusių apvoliokite jame.
    4. Sparnelius sudėkite į česnakinį padažą ir iš visų pusių apvoliokite jame.
  • Reklama
  • Sparnelius perkelkite į kepimo skardą, išklotą folija arba pergamentiniu popieriumi. Kepkite orkaitėje 40 minučių, 180 laipsnių temperatū...
    5. Sparnelius perkelkite į kepimo skardą, išklotą folija arba pergamentiniu popieriumi. Kepkite orkaitėje 40 minučių, 180 laipsnių temperatūroje.
  • Paruošti sparneliai įgauna gražų tamsiai rudą atspalvį. Skanaus!
    6. Paruošti sparneliai įgauna gražų tamsiai rudą atspalvį. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai