Sparneliai česnakiniame padaže
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Orkaitėje kepti vištienos sparneliai visada skanūs! O jei pridedate daržoves ir nuostabų česnakinį padažą, tai apskritai nuostabiai išeina! Tinka pietums ar vakarienei. Šį patiekalą gali pagaminti bet kas! Padažas ruošiamas elementariai, o sparneliai, beje, kepami vos 40 minučių. Kaip garnyrą galite patiekti šviežias daržoves arba virti bulves (ryžius), ką tik mėgstate. Sėkmės!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos sparneliai500 gramų
-
Grietinė3 šaukštai
-
Krapaipagal skonį
-
Česnakai3 skiltelės
-
Druska ir pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Vištienos sparnelius nuplaukite ir nusausinkite, padalinkite į dalis. Iš visų pusių pabarstykite druska ir pipirais.
-
2. Česnaką perspauskite per spaudą arba susmulkinkite peiliu. Žalumynus nuplauname ir smulkiai supjaustome.
-
Reklama
-
3. Grietinę sumaišykite su česnaku ir krapais.
-
4. Sparnelius sudėkite į česnakinį padažą ir iš visų pusių apvoliokite jame.
-
Reklama
-
5. Sparnelius perkelkite į kepimo skardą, išklotą folija arba pergamentiniu popieriumi. Kepkite orkaitėje 40 minučių, 180 laipsnių temperatūroje.
-
6. Paruošti sparneliai įgauna gražų tamsiai rudą atspalvį. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama