Šoninės uogienė
5 (1 įvertinimai)
30 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Nepatyrę valgytojai yra įpratę, kad konservuoti produktai, pavyzdžiui, uogienė, gaminami iš uogų ar vaisių. Tuo tarpu iš visų mėgstamų lašinių galima virti uogienę. Taip, tai nuostabus iš pažiūros nesuderinamų dalykų derinys. Uogienė ir šoninė. Bet ne. Pasirodo, labai skanu. Ši uogienė puikiai tiks ant mėgstamo batono arba sekmadienį kaip priedas prie kiaušinienės.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Svogūnai4 vnt
-
Česnakai5 skiltelės
-
Šoninė1 kilogramas
-
Tirpi kava1 šaukštas
-
Rudas cukrus100 gramų
-
Actas2 šaukštai (6%)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Šoninę supjaustykite gabalėliais ir kepkite iki auksinės rudos spalvos.
-
2. Svogūną supjaustykite plonais griežinėliais.
-
Reklama
-
3. Paruoškite česnaką. Švelniai peiliu susmulkinkite kiekvieną skiltelę.
-
4. Iškepusią šoninę perkelkite į kitą indą. Išsaugokite riebalus ir atvėsinkite šaldytuve.
-
Reklama
-
5. Sumaišykite svogūnus ir česnakus, užpilkite šiek tiek riebalų. Kepkite svogūną ant vidutinės ugnies iki skaidrumo.
-
6. Į dubenį supilkite cukrų ir įpilkite šviežiai užplikytos tirpios kavos bei acto.
-
Reklama
-
7. Tada kavos mišinį supilkite į svogūną ir užvirus troškinkite apie 3 minutes. Vėliau sumažinkite ugnį iki minimumo ir troškinkite uogienę po uždarytu dangčiu.
-
8. Kai svogūnų uogienė taps tiršta, suberkite šoninę.
-
Reklama
-
9. Blenderiu sutrinkite visą mišinį.
-
10. Šoninės uogienę laikykite sandariame inde šaldytuve.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama