Šokoladinė cukinijų duona

Šokoladinė cukinijų duona

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val. 20 min.

Apie receptą

Ar pavargote nuo įprastų kepinių? Ar norite daugiau nei tik kažko saldaus ar sotaus? Turite galimybę išbandyti netikėtą variantą, kuris nustebins visus. Tai buvo įvairių skonių ir tekstūrų mišinys. Skaitykite! Šis receptas parodys, kaip pasigaminti šokoladinę cukinijų duoną. Taip, tai įmanoma. Čia vyrauja saldumas, nors pastebėsite ir sūrių natų. Daugelis sakys, kad tai labiau kaip pyragas, bet ne: ši tešla minkoma į duoną. Patiekite su arbata su sviestu ir uogiene.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Cukinijos
    2 vnt
  • Sviestas
    100 gramų
  • Juodasis šokoladas
    200 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Kakava
    40 gramų
  • Kvietiniai miltai
    210 gramų
  • Druska
    0,75 arbatinio šaukštelio
  • Rudas cukrus
    165 gramų
  • Vanilės ekstraktas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Soda
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Kepimo milteliai
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Espreso milteliai
    0.5 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Norėdami pradėti, sutarkuokite cukiniją arba susmulkinkite virtuviniu kombainu.
    1. Norėdami pradėti, sutarkuokite cukiniją arba susmulkinkite virtuviniu kombainu.
  • Ištirpinkite sviestą. Tada sumaišykite su cukrumi.
    2. Ištirpinkite sviestą. Tada sumaišykite su cukrumi.
  • Reklama
  • Įmuškite kiaušinius ir įpilkite vanilės. Maišykite toliau.
    3. Įmuškite kiaušinius ir įpilkite vanilės. Maišykite toliau.
  • Kitame dubenyje sumaišykite miltus su kakava, druska, soda, espreso kava ir kepimo milteliais.
    4. Kitame dubenyje sumaišykite miltus su kakava, druska, soda, espreso kava ir kepimo milteliais.
  • Reklama
  • Ir pabaigoje sudėkite cukiniją ir šokoladą (lašelius arba sulaužytą).
    5. Ir pabaigoje sudėkite cukiniją ir šokoladą (lašelius arba sulaužytą).
  • Užminkykite tešlą. Sudėkite į kepimo formą.
    6. Užminkykite tešlą. Sudėkite į kepimo formą.
  • Reklama
  • Duoną kepkite 60 minučių 180 laipsnių orkaitėje. Šiek tiek atvėsinkite ir paragaukite. Skanaus!
    7. Duoną kepkite 60 minučių 180 laipsnių orkaitėje. Šiek tiek atvėsinkite ir paragaukite. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai