Šarlotė su moliūgu

Šarlotė su moliūgu

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Norėčiau pasidalinti su jumis moliūgų šarlotės receptu. Šis pyragas puikus, nes jį labai greitai pagaminsite – tereikia pagalvoti apie ką nors saldaus ir šarlotė paruošta! Be to, ji sveika! Asmeniškai manau, kad šis naminis moliūgų šarlotės pyragas yra geriausias būdas paskatinti vaikus valgyti šią sveiką daržovę. Niekada nesutikau vaiko, kuris nemėgsta pyragų! Taigi, atkreipkite dėmesį į šį klasikinį moliūgų šarlotės receptą; nesigailėsite!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Sviestas
    50 gramų
  • Manų kruopos
    1/2 stiklinės
  • Cukrus
    1/2 stiklinės
  • Moliūgas
    2 stiklinės (nuluptas ir supjaustyta kubeliais)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kepimo skardą ištepkite sviestu.
    1. Kepimo skardą ištepkite sviestu.
  • Ant viršaus pabarstykite manų kruopų, kad tolygiai pasiskirstytų.
    2. Ant viršaus pabarstykite manų kruopų, kad tolygiai pasiskirstytų.
  • Reklama
  • Atskirkite kiaušinio trynį nuo baltymo.
    3. Atskirkite kiaušinio trynį nuo baltymo.
  • Trynį išplakite mikseriu su cukrumi iki vientisos masės, tada sudėkite baltymą ir plakite, kol mišinys padvigubės ir taps visiškai baltas...
    4. Trynį išplakite mikseriu su cukrumi iki vientisos masės, tada sudėkite baltymą ir plakite, kol mišinys padvigubės ir taps visiškai baltas. Tada suberkite manų kruopas ir vėl viską išplakite.
  • Reklama
  • Moliūgo gabalėlius tolygiai paskleiskite ant kepimo skardos ir supilkite išplaktą mišinį.
    5. Moliūgo gabalėlius tolygiai paskleiskite ant kepimo skardos ir supilkite išplaktą mišinį.
  • Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30–40 minučių, kol susidarys plutelė. Skanaus!
    6. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30–40 minučių, kol susidarys plutelė. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai