Salotos su vištiena, pupelėmis ir graikiniais riešutais

Salotos su vištiena, pupelėmis ir graikiniais riešutais

5 (1 įvertinimai)

1-2 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Paruoškime apetitą keliančias, skanias ir sveikas salotas iš virtos vištienos filė, graikinių riešutų ir konservuotų pupelių. Jos paruošiamas labai paprastai ir greitai. Gali būti patiekiamos kaip savarankiškas patiekalas vakarienei. Salotos yra sočios, atrodo apetitiškai, o česnako ir šviežių žolelių dėka turi neprilygstamą aromatą! Idealiai tinka dietiniam maistui. Jei pageidaujama, grietinę galima pakeisti majonezu. Vietoj raudonųjų pupelių galite naudoti bet kurias kitas. Pupeles galima imti kaip mano – konservuotas, arba galima virti pačiam. Vištienos filė galima ne virti, o kepti. Tada atvėsinkite ir supjaustykite gabalėliais.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    300 gramų
  • Konservuotos pupelės
    250 gramų (raudonos)
  • Graikiniai riešutai
    50 gramų
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Šviežios petražolės
    3 vnt
  • Grietinė
    2 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Išimkite pupeles iš stiklainio, nuplaukite ir suberkite į sietelį, kad nutekėtų drėgmės pertek...
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Išimkite pupeles iš stiklainio, nuplaukite ir suberkite į sietelį, kad nutekėtų drėgmės perteklius.
  • Vištienos filė supjaustykite gabalėliais, pamerkite į verdantį, pasūdytą vandenį, sumažinkite ugnį iki minimumo ir virkite, kol suminkštė...
    2. Vištienos filė supjaustykite gabalėliais, pamerkite į verdantį, pasūdytą vandenį, sumažinkite ugnį iki minimumo ir virkite, kol suminkštės, apie 15-20 minučių. Tada perkelkite į lėkštę ir leiskite atvėsti.
  • Reklama
  • Atvėsusią vištienos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais.
    3. Atvėsusią vištienos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais.
  • Graikinius riešutus 1-2 minutes padžiovinkite sausoje keptuvėje, taip jie atskleis savo aromatą ir skonį. Tada supjaustykite gabalėliais ...
    4. Graikinius riešutus 1-2 minutes padžiovinkite sausoje keptuvėje, taip jie atskleis savo aromatą ir skonį. Tada supjaustykite gabalėliais peiliu.
  • Reklama
  • Nuplaukite petražoles, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite.
    5. Nuplaukite petražoles, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite.
  • Salotų padažui sumaišykite grietinę, smulkintą česnaką, druską ir juoduosius pipirus.
    6. Salotų padažui sumaišykite grietinę, smulkintą česnaką, druską ir juoduosius pipirus.
  • Reklama
  • Visus paruoštus ingredientus sudėkite į salotų dubenį, suberkite pupeles ir pagardinkite grietinės padažu.
    7. Visus paruoštus ingredientus sudėkite į salotų dubenį, suberkite pupeles ir pagardinkite grietinės padažu.
  • Patiekite atšaldytą. Skanaus!
    8. Patiekite atšaldytą. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai