Salotos su vištiena

Salotos su vištiena

5 (2 įvertinimai)

2 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Skanios ir lengvos salotos su neįprastu ingredientų deriniu. Gali būti patiekiamas kaip atskiras patiekalas, nepapildant jo kitais. Tinka vakarienei.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Paukštiena / # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pekino kopūstai
    200 gramų
  • Vištienos filė
    250 gramų
  • Slyvos
    100 gramų
  • Graikiniai riešutai
    30~50 gramų
  • Šviežias agurkas
    1 vnt
  • Majonezas
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus salotoms gaminti.
    1. Paruoškite visus ingredientus salotoms gaminti.
  • Vištienos filė išvirkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Apytikslė virimo trukmė yra 15 minučių po vandens užvirimo. Virtą mėsą vis...
    2. Vištienos filė išvirkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Apytikslė virimo trukmė yra 15 minučių po vandens užvirimo. Virtą mėsą visiškai atvėsinkite, supjaustykite vidutiniais kubeliais ir juostelėmis.
  • Reklama
  • Pekino kopūstus atskirkite nuo viršutinių lapų, pagal save, bet ne labai smulkiai, supjaustykite kopūsto galvą.
    3. Pekino kopūstus atskirkite nuo viršutinių lapų, pagal save, bet ne labai smulkiai, supjaustykite kopūsto galvą.
  • Graikinius riešutus susmulkinkite peiliu vidutinio dydžio gabalėliais, kad jie gerai jaustųsi salotose.
    4. Graikinius riešutus susmulkinkite peiliu vidutinio dydžio gabalėliais, kad jie gerai jaustųsi salotose.
  • Reklama
  • Minkštas slyvas supjaustykite lygiomis juostelėmis. Labai kietos slyvos turi būti iš anksto garinamos verdančiu vandeniu, kol suminkštės,...
    5. Minkštas slyvas supjaustykite lygiomis juostelėmis. Labai kietos slyvos turi būti iš anksto garinamos verdančiu vandeniu, kol suminkštės, tada džiovinamos ir susmulkinamos.
  • Susmulkinkite šviežią agurką plonomis juostelėmis.
    6. Susmulkinkite šviežią agurką plonomis juostelėmis.
  • Reklama
  • Įdėkite visus paruoštus ingredientus į gilų dubenį. Pagal skonį įpilkite majonezo, druskos ir maltų pipirų.
    7. Įdėkite visus paruoštus ingredientus į gilų dubenį. Pagal skonį įpilkite majonezo, druskos ir maltų pipirų.
  • Kruopščiai viską išmaišykite ir patiekite.
    8. Kruopščiai viską išmaišykite ir patiekite.
  • Reklama
  • Skanaus!
    9. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai