Salotos su vištiena
5 (2 įvertinimai)
2 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Skanios ir lengvos salotos su neįprastu ingredientų deriniu. Gali būti patiekiamas kaip atskiras patiekalas, nepapildant jo kitais. Tinka vakarienei.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# Paukštiena /
# UogosReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pekino kopūstai200 gramų
-
Vištienos filė250 gramų
-
Slyvos100 gramų
-
Graikiniai riešutai30~50 gramų
-
Šviežias agurkas1 vnt
-
Majonezaspagal skonį
-
Druskapagal skonį
-
Malti pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus salotoms gaminti.
-
2. Vištienos filė išvirkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Apytikslė virimo trukmė yra 15 minučių po vandens užvirimo. Virtą mėsą visiškai atvėsinkite, supjaustykite vidutiniais kubeliais ir juostelėmis.
-
Reklama
-
3. Pekino kopūstus atskirkite nuo viršutinių lapų, pagal save, bet ne labai smulkiai, supjaustykite kopūsto galvą.
-
4. Graikinius riešutus susmulkinkite peiliu vidutinio dydžio gabalėliais, kad jie gerai jaustųsi salotose.
-
Reklama
-
5. Minkštas slyvas supjaustykite lygiomis juostelėmis. Labai kietos slyvos turi būti iš anksto garinamos verdančiu vandeniu, kol suminkštės, tada džiovinamos ir susmulkinamos.
-
6. Susmulkinkite šviežią agurką plonomis juostelėmis.
-
Reklama
-
7. Įdėkite visus paruoštus ingredientus į gilų dubenį. Pagal skonį įpilkite majonezo, druskos ir maltų pipirų.
-
8. Kruopščiai viską išmaišykite ir patiekite.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama