Salotos su salierais ir tunu
5 (3 įvertinimai)
4 Porcijos
25 min.
Apie receptą
Salierų ir tuno salotos labai lengvai paruošiamos ir nepaprastai skanios! Jomis visada galite nustebinti savo šeimą ir artimus draugus. Puikiai tiks kiekvienai dienai ir šventiniam stalui. Paruošimui naudoju specialiai salotoms konservuotą tuną. Jums nereikia rūpintis žuvies pjaustymu. Konservuotus avinžirnius galima pakeisti virtais arba konservuotais žaliais žirneliais. Salotas galite pagardinti augalinio aliejaus, citrinos sulčių ir druskos mišiniu.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Konservuotas tunas200 gramų
-
Salierai2 vnt (kotelis)
-
Svogūnų laiškai20 gramų
-
Konservuoti avinžirniai100 gramų
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Majonezas2 šaukštai
-
Žalumynaipagal skonį (bet kokie)
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Iš konservuoto tuno ir avinžirnių nupilkite skystį, nuplaukite daržoves, išvirkite kiaušinius ir nusausinkite.
-
2. Salierų stiebus supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į salotų dubenį.
-
Reklama
-
3. Sudėkite tuną į salierą.
-
4. Kiaušinius nulupkite, supjaustykite kubeliais ir sudėkite į salotų dubenį.
-
Reklama
-
5. Smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus ir žoleles ir sudėkite į salotų dubenį.
-
6. Į salotas pridėkite konservuotų avinžirnių.
-
Reklama
-
7. Sumaišykite salotas, pasūdykite, išdėliokite į lėkštes, įdėkite majonezo ir patiekite.
-
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama