Salotos su lašiša ir paprika

Salotos su lašiša ir paprika

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
25 min.

Apie receptą

Paprastos, bet labai skanios salotos, kuriose daug sultingų daržovių, o jas puikiai papildo lengvai sūdyta lašiša. Puiki galimybė patiekti salotas pietums, lengva vakarienei ir šventiniam stalui. Salotos yra ryškios ir labai sultingos. Vietoj lengvai sūdytos lašišos galite naudoti rūkytą žuvį, tada salotos bus ryškesnio skonio ir aromato. Jei naudosite skirtingų spalvų paprikas, salotos bus spalvingesnės. Jei nemėgstate sūdytos žuvies, šias salotas galite ruošti su virta lašiša.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Agurkai
    70 gramų
  • Paprika
    1 vnt
  • Švieži žalumynai
    pagal skonį
  • Pekino kopūstas
    60 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Sūdyta lašiša
    100 gramų
  • Raudonas svogūnas
    1/2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nuplaukite daržoves ir nusausinkite. Nulupkite raudonąjį svogūną ir papriką.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nuplaukite daržoves ir nusausinkite. Nulupkite raudonąjį svogūną ir papriką.
  • Pekino kopūsto lapus perpjaukite išilgai į dvi dalis ir supjaustykite juostelėmis. Papriką supjaustykite į keturias dalis ir supjaustykit...
    2. Pekino kopūsto lapus perpjaukite išilgai į dvi dalis ir supjaustykite juostelėmis. Papriką supjaustykite į keturias dalis ir supjaustykite plonomis juostelėmis. Sudėkite daržoves į salotų dubenį.
  • Reklama
  • Raudonąjį svogūną supjaustykite pusžiedžiais, šviežią agurką supjaustykite juostelėmis ir suberkite į daržoves.
    3. Raudonąjį svogūną supjaustykite pusžiedžiais, šviežią agurką supjaustykite juostelėmis ir suberkite į daržoves.
  • Nuo lengvai sūdytos lašišos nuimkite odą ir visus kaulus ir supjaustykite kubeliais. Smulkiai supjaustome žalumynus, aš naudojau petražol...
    4. Nuo lengvai sūdytos lašišos nuimkite odą ir visus kaulus ir supjaustykite kubeliais. Smulkiai supjaustome žalumynus, aš naudojau petražoles, ir kartu su žuvimi įmaišiau į salotas.
  • Reklama
  • Pagardinkite salotas druska, pipirais, pagardinkite augaliniu aliejumi ir išmaišykite. Salotas padalinkite porcijomis į salotų dubenėlius...
    5. Pagardinkite salotas druska, pipirais, pagardinkite augaliniu aliejumi ir išmaišykite. Salotas padalinkite porcijomis į salotų dubenėlius ir patiekite.
  • Gero apetito!
    6. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai