Salotos su keptais svogūnais ir morkomis
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Paprasčiausios salotos su keptais svogūnais ir morkomis paruošiamos per kelias minutes, tačiau yra skanios ir sočios. Salotas galima patiekti su dribsnių, bulvių, mėsos ar paukštienos patiekalais. Be morkų ir svogūnų, į salotas siūlau dėti žirnelių, kvapnūs švieži žalumynai taip pat nebus reikalingi. Padažui naudokite sviestą arba majonezą. Pasirinktinai į salotas galite pridėti bet kokios mėsos, vištienos ar kepenų.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Morkos200 gramų
-
Svogūnai150 gramų
-
Žirniai100 gramų
-
Žalieji30 gramų
-
Augalinis aliejus4 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Svogūną nulupkite, nuplaukite ir nusausinkite. Supjaustykite pusžiedžiais.
-
Reklama
-
3. Morkas nulupkite ir nuplaukite, sutarkuokite vidutine tarka.
-
4. Nuplaukite ir nusausinkite žalumynus, smulkiai supjaustykite.
-
Reklama
-
5. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, suberkite morkas ir svogūnus. Kepkite 4-5 minutes maišydami, kol suminkštės.
-
6. Į daržoves suberkite žirnelius, druską ir pipirus.
-
Reklama
-
7. Suberkite smulkintus žalumynus, išmaišykite.
-
8. Salotas galite pagardinti sviestu arba majonezu.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama