Saldžiosios paprikos įdarytos ryžiais

Saldžiosios paprikos įdarytos ryžiais

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Įdarytas saldžiąsias paprikas galite ruošti ne tik su malta mėsa ir ryžiais, bet ir liesą – be mėsos produktų. Šios paprikos pasirodo ne mažiau skanios. Įdarui siūlau naudoti ryžius, keptus pievagrybius, daržoves ir konservuotus kukurūzus. O kad patiekalas būtų sotesnis, į keptuvę su paprikomis įdėkite keletą žalių bulvių – bus labai skanu!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Paprikos
    1 kilogramas
  • Ryžiai
    1 stiklinė (250 ml.)
  • Pievagrybiai
    400 gramų
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Morkos
    2 vnt
  • Kukurūzai
    100 gramų (konservuoti arba šaldyti)
  • Bulvės
    4 vnt
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai
  • Paprikos milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Provanso sausieji prieskoniai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Ryžius kruopščiai nuplaukite, užpilkite šaltu vandeniu ir virkite 10 minučių nuo užvirimo momento. Tada suberkite ryžius į sietelį, kad n...
    2. Ryžius kruopščiai nuplaukite, užpilkite šaltu vandeniu ir virkite 10 minučių nuo užvirimo momento. Tada suberkite ryžius į sietelį, kad nutekėtų skysčio perteklius.
  • Reklama
  • Kol ryžiai verda, nulupkite svogūnus ir morkas. Supjaustykite juos mažais kubeliais.
    3. Kol ryžiai verda, nulupkite svogūnus ir morkas. Supjaustykite juos mažais kubeliais.
  • Pievagrybius taip pat smulkiai supjaustykite.
    4. Pievagrybius taip pat smulkiai supjaustykite.
  • Reklama
  • Keptuvėje augaliniame aliejuje pakepinkite svogūnus ir morkas, kol suminkštės, suberkite grybus ir kartu pakepinkite kelias minutes.
    5. Keptuvėje augaliniame aliejuje pakepinkite svogūnus ir morkas, kol suminkštės, suberkite grybus ir kartu pakepinkite kelias minutes.
  • Į įdarą pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Taip pat pridėkite po pusę arbatinio šaukštelio saldžiosios paprikos ir pro...
    6. Į įdarą pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Taip pat pridėkite po pusę arbatinio šaukštelio saldžiosios paprikos ir provanso žolelių. Prieskonius sumaišykite su daržovėmis ir grybais ir nukelkite keptuvę nuo viryklės.
  • Reklama
  • Sumaišykite pusiau išvirusius ryžius, keptas daržoves su grybais ir konservuotais kukurūzais.
    7. Sumaišykite pusiau išvirusius ryžius, keptas daržoves su grybais ir konservuotais kukurūzais.
  • Įdarą pagal skonį pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite.
    8. Įdarą pagal skonį pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite.
  • Reklama
  • Nuplaukite paprikas ir išimkite sėklas.
    9. Nuplaukite paprikas ir išimkite sėklas.
  • Paruoštas paprikas prikimškite įdaru ir sudėkite į puodą storu dugnu.
    10. Paruoštas paprikas prikimškite įdaru ir sudėkite į puodą storu dugnu.
  • Reklama
  • Bulves nulupkite ir supjaustykite stambiais griežinėliais. Sudėkite į puodą su paprikomis.
    11. Bulves nulupkite ir supjaustykite stambiais griežinėliais. Sudėkite į puodą su paprikomis.
  • Suberkite likusius prieskonius, druską ir maltus pipirus.
    12. Suberkite likusius prieskonius, druską ir maltus pipirus.
  • Užpilkite šaltu vandeniu, kad apsemtų paprikas. Užvirinkite ir virkite ant labai mažos ugnies 45-60 minučių.
    13. Užpilkite šaltu vandeniu, kad apsemtų paprikas. Užvirinkite ir virkite ant labai mažos ugnies 45-60 minučių.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    14. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai