Saldžiarūgščiame padaže troškinta žuvis
5 (1 įvertinimai)
4-6 Porcijos
1 val. 15 min.
Apie receptą
Jei ieškote šaunaus ir paprasto skanios ir burnoje tirpstančios žuvies recepto, atkreipkite dėmesį į šį receptą. Vaikams ir suaugusiems tai puiki idėja kiekvienai dienai. Rekomenduoju išbandyti! Noriu parodyti, kaip troškinti žuvį saldžiarūgščiame padaže su morkomis. Šis patiekalas yra geras, nes galite naudoti absoliučiai bet kokią žuvį, kurią turite po ranka. Netgi, pavyzdžiui, sausa žuvis, jūrų lydeka ar nototenija šioje versijoje pasirodys tikrai nuostabi. Pomidorų pastos, saldžių morkų ir žuvies derinys – klasikinis, visada sėkmingas ir skanus. Pabandyk tai!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Žuvis1 kilogramas
-
Svogūnas2~3 vnt
-
Morkos3~4 vnt
-
Pomidorų pasta3 šaukštai
-
Augalinis aliejus2 šaukštai
-
Miltai2 šaukštai
-
Druska, cukrus, prieskoniaipagal skonį
-
Vanduo1/2 puodelio
-
Actas1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Svogūną nulupkite ir supjaustykite kubeliais arba pusžiedžiais. Morkas sutarkuoti.
-
2. Keptuvėje su trupučiu aliejaus pakepinkite svogūną iki skaidrumo, tada suberkite morkas ir retkarčiais pamaišydami pakepinkite dar 3 minutes.
-
Reklama
-
3. Įpilkite druskos, cukraus, pomidorų pastos ir acto, prieskonių pagal skonį. Išmaišykite, pavirkite porą minučių. Viskas, saldžiarūgštis padažas paruoštas!
-
4. Žuvį nuvalykite, nuplaukite, pasūdykite pagal skonį. Prie žuvies galite dėti prieskonių. Iš visų pusių apvoliokite miltuose ir kepkite ant stiprios ugnies, kol susidarys šviesi plutelė.
-
Reklama
-
5. Truputį padažo uždėkite ant troškinio dugno ir tolygiai paskleiskite žuvį. Tada vėl padažo, žuvies ir padažo. Įpilkite šiek tiek vandens. Uždenkite ir troškinkite ant mažos ugnies apie valandą, kol suminkštės. Patiekite patiekalą su mėgstamu garnyru. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama