Saldi sriuba su džiovintais vaisiais
5 (3 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Ar kada nors ragavote saldžios sriubos? Jei ne, labai rekomenduoju ją pasigaminti. Jums ji tikrai patiks, o savo kulinarinį repertuarą papildysite nuostabiu nauju receptu. Tai klasikinis saldžios sriubos su džiovintais vaisiais receptas. Ko mums reikia? Štai ko: razinų, džiovintų abrikosų, slyvų, krakmolo, vanilės, cukraus, grietinės ir obuolių sulčių. Sriubos saldumas priklauso nuo obuolių sulčių saldumo. Jei verdant sriuba atrodo nepakankamai saldi, įberkite daugiau cukraus, nei nurodyta recepte. Patiekite karštą arba šaltą. Sėkmės!
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Obuolių sultys0,5 litro
-
Džiovinti abrikosai100 gramų
-
Razinos50 gramų
-
Slyvos50 gramų
-
Krakmolas20 gramų
-
Cukrus2 šaukštai
-
Vanilė1 žiupsnelis
-
Grietinėpagal skonį (pateikus)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Kruopščiai nuplaukite visus džiovintus vaisius.
-
Reklama
-
3. Išmatuokite reikiamą obuolių sulčių kiekį.
-
4. Džiovintus vaisius sudėkite į puodą, supilkite obuolių sultis ir virkite ant silpnos ugnies.
-
Reklama
-
5. Virkite, kol džiovinti vaisiai bus pusiau minkšti.
-
6. Į 100 ml vandens įpilkite krakmolo.
-
Reklama
-
7. Kruopščiai išmaišykite, kad neliktų gumulėlių.
-
8. Į verdančią sriubą plona srovele supilkite krakmolą.
-
Reklama
-
9. Įberkite cukraus ir vanilės pagal skonį, išmaišykite.
-
10. Paruošta! Įdėkite grietinės ir mėgaukitės! Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama