Ryžių salotos su lašiša, avokadu ir apelsinu
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
15 min.
Apie receptą
Puikus patiekalas romantiškai vakarienei. Šiose salotose puikiai dera virti ryžiai, lengvai sūdyta lašiša, sveikas avokadas ir kvapnus sultingas apelsinas, todėl patiekalas tampa švelnus ir lengvas. Nuostabus ingredientų derinys šiose salotose, ar ne? Bet yra, skanu, sultinga ir lengva. Jei mėgstate kulinarinius eksperimentus ir mėgstate derinti iš pažiūros nederančius maisto produktus, tikrai turėtumėte pasigaminti ir išbandyti šias salotas.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Vaisiai /
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Ryžiai1 stiklinė (virti)
-
Lašiša50~70 gramų (šiek tiek pasūdyta)
-
Avokadas1 vnt (mažas)
-
Apelsinas1 vnt
-
Citrinos sultys1 šaukštas
-
Alyvuogių aliejus1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Štai pagrindiniai ingredientai salotoms gaminti. Ryžius išvirkite iš anksto ir atvėsinkite, salotoms reikia purių.
-
2. Apelsiną nulupkite, supjaustykite mažais gabalėliais (nepamirškite nulupti plėvelių). Avokadą nulupkite ir supjaustykite tokio pat dydžio gabalėliais kaip apelsinas. Apšlakstykite citrinos sultimis, kad neapjuoduotų.
-
Reklama
-
3. Supjaustome žuvį į mažus kubelius, dedame visus ingredientus į dubenį.
-
4. Supilkite alyvuogių aliejų ir likusias citrinos sultis, išmaišykite salotas. Geriau leiskite pastovėti 15-20 minučių šaldytuve ir dar kartą išmaišykite prieš patiekiant.
-
Reklama
-
5. Gražiai patiekta. Galite pradėti ragauti.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama