Riešutiniai pyragaičiai su grietinėlės padažu

Riešutiniai pyragaičiai su grietinėlės padažu

5 (1 įvertinimai)

12

Porcijos

45 min.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Pyrago receptas su graikiniais riešutais, šokolado drožlėmis ir grietinėlės, klevų ir kukurūzų sirupo padažu. Šie pyragaičiai su kremine karamele puikiai tiks su kaušeliu vanilinių ledų.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltų
    3 stiklinė
  • Druska
    1/4 arbatinio šaukštelio
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas
    10 šaukštai
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Vanilės ekstraktas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Sviesto
    2 šaukštai
  • Klevų sirupas
    6 šaukštai
  • Kukurūzų sirupas
    3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių. Vidutiniame dubenyje išsijokite miltus, druską ir kepimo miltelius. Atidėkite. Kitame dubenyje išti...
    1. Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių. Vidutiniame dubenyje išsijokite miltus, druską ir kepimo miltelius. Atidėkite. Kitame dubenyje ištirpintą sviestą sumaišykite su ruduoju cukrumi. Įpilkite lengvai išplaktus kiaušinius ir vanilės ekstraktą. Gerai išmaišyti.
  • Miltų mišinį pamažu suberkite į sviesto mišinį. Kruopščiai išmaišykite, bet neplakite. Sudėkite kapotus graikinius riešutus ir šokolado d...
    2. Miltų mišinį pamažu suberkite į sviesto mišinį. Kruopščiai išmaišykite, bet neplakite. Sudėkite kapotus graikinius riešutus ir šokolado drožles. Tešla turi būti tiršta.
  • Reklama
  • Pyrago formą apšlakstykite aliejumi ir išklokite paruoštą tešlą. Kepkite 25-30 minučių orkaitėje, tada atvėsinkite ir supjaustykite griež...
    3. Pyrago formą apšlakstykite aliejumi ir išklokite paruoštą tešlą. Kepkite 25-30 minučių orkaitėje, tada atvėsinkite ir supjaustykite griežinėliais.
  • Tuo tarpu paruoškite padažą. Vidutiniame puode ant vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą. Tada supilkite grietinėlę, klevų sirupą ir kuku...
    4. Tuo tarpu paruoškite padažą. Vidutiniame puode ant vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą. Tada supilkite grietinėlę, klevų sirupą ir kukurūzų sirupą. Mišinį kaitinkite ant vidutinės ugnies 20-30 minučių, kol sutirštės. Kai padažas sumažėja maždaug 1/3, jis yra paruoštas.
  • Prieš patiekdami pyragus galite pašildyti ketaus keptuvėje arba mikrobangų krosnelėje apie 25 sekundes. Ant viršaus uždėkite kaušelį vani...
    5. Prieš patiekdami pyragus galite pašildyti ketaus keptuvėje arba mikrobangų krosnelėje apie 25 sekundes. Ant viršaus uždėkite kaušelį vanilinių ledų, tada apšlakstykite šiltu padažu ir ant viršaus užberkite smulkintų graikinių riešutų.
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Šaltinis: povar.ru
Rekomenduojami receptai