Riestainiukai su Nutella

Riestainiukai su Nutella

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val. 40 min.

Apie receptą

Skanūs, purūs riestainiai su nutella viduje bus puikūs pusryčiai ar užkandžiai visiems be išimties. Atkreipkite dėmesį į receptą! Šiuos skanius riestainius galima pasigaminti iš bet kokios mielinės tešlos. Svarbiausia yra suspausti kraštus kad įdaras netekėtų. Lengviausias būdas supjaustyti tešlą yra picos peilis.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pienas
    30 mililitrų
  • Mielės
    10 gramų
  • Vanduo
    50 mililitrų
  • Kvietiniai miltai
    180 gramų
  • Cukrus
    30 gramų
  • Druska
    1/4 šaukštelio
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Augalinis aliejus
    40 mililitrų
  • Vanilinis cukrus
    8 gramai
  • Kepimo milteliai
    1/2 šaukštelio
  • Nutella
    6 šaukšteliai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus, kurių jums reikia norint pagaminti „nutella“ riestainius.
    1. Paruoškite visus ingredientus, kurių jums reikia norint pagaminti „nutella“ riestainius.
  • Į dubenį persijokite miltus, suberkite kepimo miltelius ir druską, vaniliną, išmaišykite.
    2. Į dubenį persijokite miltus, suberkite kepimo miltelius ir druską, vaniliną, išmaišykite.
  • Reklama
  • Į pusę pieno ir vandens suberkite mieles, cukrų ir išmaišykite.
    3. Į pusę pieno ir vandens suberkite mieles, cukrų ir išmaišykite.
  • Įdėkite į šiltą vietą 20 minučių, kad iškiltu. Masė turėtų žymiai padidėti ir virsti putomis.
    4. Įdėkite į šiltą vietą 20 minučių, kad iškiltu. Masė turėtų žymiai padidėti ir virsti putomis.
  • Reklama
  • Sumaišykite likusį pieną ir vandenį ir ten įkulkite kiaušinį, išmaišykite.
    5. Sumaišykite likusį pieną ir vandenį ir ten įkulkite kiaušinį, išmaišykite.
  • Į mišinį su pienu įpilkite augalinio aliejaus, išmaišykite viską dar kartą.
    6. Į mišinį su pienu įpilkite augalinio aliejaus, išmaišykite viską dar kartą.
  • Reklama
  • Į masę suberkite persijotus miltus su druska ir kepimo milteliais ir mieles.
    7. Į masę suberkite persijotus miltus su druska ir kepimo milteliais ir mieles.
  • Išminkykite minkštą ir nelipnią tešlą. Įdėkite jį į gilų dubenį ir uždenkite.
    8. Išminkykite minkštą ir nelipnią tešlą. Įdėkite jį į gilų dubenį ir uždenkite.
  • Reklama
  • Padėkite į šiltą vietą 40-60 minučių, kad iškiltų.
    9. Padėkite į šiltą vietą 40-60 minučių, kad iškiltų.
  • Sudėkite tešlą ant stalo, pabarstytą miltais, padalinkite į du rutulius. Uždenkite ir leiskite pastovėti 10 minučių. Kiekvieną rutulį išk...
    10. Sudėkite tešlą ant stalo, pabarstytą miltais, padalinkite į du rutulius. Uždenkite ir leiskite pastovėti 10 minučių. Kiekvieną rutulį iškočiokite į 0,7 mm apskritimą ir supjaustykite gabalėliais.
  • Reklama
  • Ant plačiųjų trikampių kraštų uždėkite nutella. Sukite nuo plataus krašto iki siauro krašto. Suspauskite kraštus, kad nutella neišvarvėtų.
    11. Ant plačiųjų trikampių kraštų uždėkite nutella. Sukite nuo plataus krašto iki siauro krašto. Suspauskite kraštus, kad nutella neišvarvėtų.
  • Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir išdėliokite riestainius.
    12. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir išdėliokite riestainius.
  • Įdėkite į karštą orkaitę ir kepkite 20-25 minutes 180 laipsnių temperatūroje, kol iškeps. Išimkite iš orkaitės,  leiskite pastovėti 5-10 ...
    13. Įdėkite į karštą orkaitę ir kepkite 20-25 minutes 180 laipsnių temperatūroje, kol iškeps. Išimkite iš orkaitės, leiskite pastovėti 5-10 minučių.
  • Reklama
  • Skanaus!
    14. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai