Kepti koldūnai su varške

Kepti koldūnai su varške

5 (1 įvertinimai)

3

Porcijos

20 min.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Pagal šį receptą koldūnai yra labai skanūs, šiek tiek traškūs dėl to, kad jie virinami keptuvėje.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingridientus: # Pieno produktai
  • Reikalingi ingridientai:

  • Vanduo
    1/2 stiklinės
  • Druska
    1/2
  • šaukštelio Miltai
    1 stiklinė
  • Varškės
    2 vnt
  • Cukrus
    pagal skonį
  • Kaip pagaminti

  • Kepti koldūnai su varške
    1. Paruoškime reikiamus ingridientus.
  • Kepti koldūnai su varške
    2. Supilkite vandenį į dubenį ir įberkite druskos.
  • Kepti koldūnai su varške
    3. Suberkite miltus.
  • Kepti koldūnai su varške
    4. Tešlą minkykite rankomis.
  • Kepti koldūnai su varške
    5. Iškočiokite.
  • Kepti koldūnai su varške
    6. Stikline išspauskite apskritimus.
  • Kepti koldūnai su varške
    7. Įdėkite varškę į dubenį, jei reikia, įpilkite daugiau cukraus ir išmaišykite.
  • Kepti koldūnai su varške
    8. Varškės masę padalykite į apskritimus.
  • Kepti koldūnai su varške
    9. Padarykite koldūnus.
  • Kepti koldūnai su varške
    10. Virkite juos lengvai pasūdytame vandenyje 2-3 minutes.
  • Kepti koldūnai su varške
    11. Tada kepkite juos keptuvėje, kol apskrus. Kepimui naudokite bekvapį augalinį aliejų ar sviestą.
  • Kepti koldūnai su varške
    12. Koldūnai paruošti. Skanaus!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Sekantis receptas:
Rekomenduojami receptai