Raugintų kopūstų sriuba su kiauliena

Raugintų kopūstų sriuba su kiauliena

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Vienas garsiausių tradicinių pirmųjų patiekalų – raugintų kopūstų sriuba su kiauliena – visada laimi, nes yra ir soti, ir skani, ir turi daug privalumų. Reikia žinoti, kaip ją paruošti! Tai labai paprastas ir gardus receptas. Labai lengva paruošti sultinį iš kiaulienos šonkauliukų. Būtinai nukoškite pirmąjį sultinį, o virkite antrąjį. Ruošiant antrą sultinį, įdėkite visą svogūną ir virkite šonkauliukus ant silpnos ugnies, leisdami jiems pasitroškinti.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena su kaulu
    300 gramų
  • Augalinis aliejus
    1 šaukštas
  • Druska
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
  • Morka
    1 vnt
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Rauginti kopūstai
    200 gramų
  • Bulvės
    2 vnt
  • Vanduo
    2 litrai
  • Grietinė
    pagal skonį
  • Žalumynai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Iš kiaulienos šonkauliukų išvirkite sultinį. Nuplaukite juos ir sudėkite į vandenį. Kai vanduo užvirs ir pradės putoti, nukoškite. Šonkau...
    1. Iš kiaulienos šonkauliukų išvirkite sultinį. Nuplaukite juos ir sudėkite į vandenį. Kai vanduo užvirs ir pradės putoti, nukoškite. Šonkauliukus dar kartą nuplaukite, sudėkite į švarų vandenį ir virkite ant vidutinės ugnies, kol išvirs.
  • Nuplaukite ir nulupkite bulves. Supjaustykite jas kubeliais. Išėmę šonkauliukus, sudėkite jas į sultinį.
    2. Nuplaukite ir nulupkite bulves. Supjaustykite jas kubeliais. Išėmę šonkauliukus, sudėkite jas į sultinį.
  • Reklama
  • Nulupkite svogūną, nuplaukite ir nulupkite morką. Supjaustykite svogūną kubeliais. Morkas sutarkuokite stambia tarka.
    3. Nulupkite svogūną, nuplaukite ir nulupkite morką. Supjaustykite svogūną kubeliais. Morkas sutarkuokite stambia tarka.
  • Svogūną ir morką sudėkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Kepkite daržoves, kol gražiai apskrus.
    4. Svogūną ir morką sudėkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Kepkite daržoves, kol gražiai apskrus.
  • Reklama
  • Atskirkite anksčiau išvirtą mėsą nuo kaulų ir supjaustykite gabalėliais.
    5. Atskirkite anksčiau išvirtą mėsą nuo kaulų ir supjaustykite gabalėliais.
  • Kai tik bulvės išvirs, į sultinį sudėkite mėsą ir keptus ingredientus.
    6. Kai tik bulvės išvirs, į sultinį sudėkite mėsą ir keptus ingredientus.
  • Reklama
  • Raugintus kopūstus nuspauskite ir nuplaukite šaltu vandeniu. Tada sudėkite į sultinį. Virkite dar 15 minučių.
    7. Raugintus kopūstus nuspauskite ir nuplaukite šaltu vandeniu. Tada sudėkite į sultinį. Virkite dar 15 minučių.
  • Netrukus prieš sriubos virimo pabaigą suberkite smulkiai supjaustytas žoleles ir druską.
    8. Netrukus prieš sriubos virimo pabaigą suberkite smulkiai supjaustytas žoleles ir druską.
  • Reklama
  • Užvirinkite ir išjunkite. Įdėkite grietinės. Patiekite karštą. Skanaus!
    9. Užvirinkite ir išjunkite. Įdėkite grietinės. Patiekite karštą. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai