Rauginti kopūstai su obuoliais žiemai
4.5 (4 įvertinimai)
7 Porcijos
76 val.
Apie receptą
Rauginti kopūstai su obuoliais žiemai turi nepakartojamą skonį ir aromatą. Toks užkandis patiks kiekvienam, o jį paruošti namuose labai paprasta. Rauginti kopūstai su obuoliais žiemai yra puikus užkandis, kuris pralenks visus kitus skanėstus. Jums tikrai patiks saldžiarūgštis tokių kopūstų skonis. Prieskonius naudokite iki minimumo, užteks druskos ir trupučio juodųjų pipirų.
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Baltieji kopūstai1 kilogramas
-
Morkos80 gramų
-
Obuoliai80 gramų
-
Druska1 šaukštas
-
Juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Obuolius supjaustykite plonais griežinėliais.
-
Reklama
-
3. Sutarkuokite morkas.
-
4. Kopūstą supjaustykite juostelėmis aštriu peiliu arba naudokite kopūstų tarka.
-
Reklama
-
5. Kopūstą sumaišykite su morkomis ir obuoliais.
-
6. Įberkite druskos ir juodųjų pipirų, išmaišykite.
-
Reklama
-
7. Kopūstą su obuoliais supakuokite į stiklainį. Stiklainį palikite ant stalo 2-3 dienas, kad daržovės pradėtų rūgti.
-
8. Dabar padėkite kopūstą į šaldytuvą ir palikite vėsioje vietoje dar 2-3 dienas. Kopūstas taps sultingas, skanus ir saldžiarūgštis.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama