Pyragas su vyšniomis

Pyragas su vyšniomis

5 (2 įvertinimai)

8-10 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Vyšnių pyragas yra puikus pasirinkimas lengvai pagaminamiems kepiniams. Galite naudoti tiek šviežias uogas, tiek šaldytas ne sezono metu. Pyragas švelnus, purus ir labai skanus. Tai gana paprastas vyšnių pyrago receptas, su kuriuo nesunkiai susidoros net naujokas virtuvėje. Taigi kodėl gi nepabandžius šio paprasto pyrago?

Receptai pagal ingredientus: # Uogos / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    250 gramų
  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Augalinis aliejus
    8 šaukštai
  • Vyšnia
    300 gramų
  • Cukrus
    150 gramų
  • Pienas
    100 mililitrų
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Norėdami paruošti tešlą, pirmiausia turite išplakti kiaušinius. Ar žinote, kaip padaryti vyšnių pyragą purų? Visi ingredientai turi būti ...
    1. Norėdami paruošti tešlą, pirmiausia turite išplakti kiaušinius. Ar žinote, kaip padaryti vyšnių pyragą purų? Visi ingredientai turi būti dedami palaipsniui, toliau intensyviai plakant šluotele arba mikseriu. Į kiaušinius mažomis saujomis suberkite cukrų.
  • Miltus persijokite ir maždaug pusę supilkite į išplaktus kiaušinius. Tešla turi būti gana skysta, bet vienalytė. Toliau intensyviai plaki...
    2. Miltus persijokite ir maždaug pusę supilkite į išplaktus kiaušinius. Tešla turi būti gana skysta, bet vienalytė. Toliau intensyviai plakite, kad neliktų gumuliukų.
  • Reklama
  • Šiame etape galite suberti kepimo miltelius ir supilti pieną. Kruopščiai sumaišykite, įpilkite augalinio aliejaus. Tešla turi būti vienal...
    3. Šiame etape galite suberti kepimo miltelius ir supilti pieną. Kruopščiai sumaišykite, įpilkite augalinio aliejaus. Tešla turi būti vienalytė ir nesusisluoksniavusi.
  • Dabar galite palaipsniui suberti likusius miltus. Kad vyšnių pyragas lėtoje viryklėje namuose būtų purus, svarbu nepersistengti su miltai...
    4. Dabar galite palaipsniui suberti likusius miltus. Kad vyšnių pyragas lėtoje viryklėje namuose būtų purus, svarbu nepersistengti su miltais. Tačiau tešla turi būti ne skysta, gana tiršta, bet minkšta ir be gumuliukų.
  • Reklama
  • Kai tešla visiškai paruošta, kepimo indą ištepkite aliejumi ir, jei norite, pabarstykite miltais arba manų kruopomis. Supilkite tešlą į i...
    5. Kai tešla visiškai paruošta, kepimo indą ištepkite aliejumi ir, jei norite, pabarstykite miltais arba manų kruopomis. Supilkite tešlą į indą.
  • Ant viršaus dėkite vyšnias. Šaldytas uogas galima dėti iš karto, atitirpinti nebūtina. Dėl gana tirštos tešlos tekstūros uogos išliks vir...
    6. Ant viršaus dėkite vyšnias. Šaldytas uogas galima dėti iš karto, atitirpinti nebūtina. Dėl gana tirštos tešlos tekstūros uogos išliks viršuje. Jei tešlą padarysite skystesnę, jos gali nukristi ir pasiskirstyti visame pyrage. Įjunkite kepimo režimą 60-70 minučių (priklausomai nuo orkaitės galios). Paruoštą pyragą galima apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai