Pyragas su serbentais ir varške
5 (2 įvertinimai)
6 Porcijos
6 val.
Apie receptą
Šis neįtikėtinai skanus pyragas su serbentais ir [seach=varške] yra tiesiog puikus skanėstas vaikams ir suaugusiems. Būtinai išbandykite šį receptą dar kartą. Šis desertas skirtas tikriems uogų patiekalų žinovams. Minimalus cukraus kiekis, plona plutelė ir sodraus varškės bei uogų skonis. Pyrago su serbentais ir varške gaminimo receptas yra dovana mamoms, norinčioms, kad jų vaikai augtų sveiki. Ir suaugusieji vargu ar atsisakys pabandyti.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# Uogos /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Miltai1 stiklinė
-
Sviestas100 gramų
-
Cukrus2 šaukštai
-
Druska1 žiupsnelis
-
Vanduo70 mililitrai
-
Varškė250 gramų
-
Serbentai300 gramų
-
Cukraus pudra2 šaukštai
-
Krakmolas1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Sviestas turi būti šaltas, o dar geriau – sušaldytas. Jį galima supjaustyti mažais kubeliais arba sutarkuoti.
-
2. Suberkite persijotus miltus su žiupsneliu druskos. Pradėkite intensyviai maišyti. Pyrago su serbentais ir varške gaminimo recepte geriau naudoti labai šaltą, tiesiogine prasme ledinį vandenį. Minkydami tešlą, palaipsniui įpilkite šiek tiek vandens. Ji turėtų būti minkštas ir labai elastingas.
-
Reklama
-
3. Tešlą dėkite į kepimo indą, suformuodami šonus. Šakute padarykite nedidelius pradūrimus, uždenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą.
-
4. Varškę galima pertrinti per sietelį, kad masė būtų vienalytė arba, jei norisi, galite palikti gabalėlius. Įpilkite cukraus pudros pagal skonį ir šiek tiek krakmolo. Viską kruopščiai išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Sudėkite nuplautas ir nusausintas uogas. Šis paprastas pyrago su serbentais ir varške receptas tinka ir žiemai, tuomet galima naudoti šaldytas uogas.
-
6. Atsargiai išmaišius, iš šaldytuvo galite išimti pagrindą ir ant jo sudėti įdarą. Įdėkite formą į įkaitintą orkaitę.
-
Reklama
-
7. Pyragas su serbentais ir varške kepamas apie pusvalandį. Po to turite patikrinti pyrago pasirengimą. Iškepusį pyragą šiek tiek atvėsinkite, supjaustykite ir pabandykite. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama