Pyragas su aguonomis ir avietėmis

Pyragas su aguonomis ir avietėmis

5 (2 įvertinimai)

3 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Iškepkite paprastą ir skanų pyragą su aguonomis ir avietėmis. Jį sudaro paprasti ingredientai, kurių turi kiekviena namų šeimininkė. Pyragui galite naudoti šviežių arba šaldytų aviečių. Prieš dedant uogas į tešlą, jų atitirpinti nereikia. Tešlą su uogomis reikia švelniai maišyti, kad jos tolygiai pasiskirstytų.

Receptai pagal ingredientus: # Uogos / # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Avietės
    200 gramų (šviežios arba šaldytos)
  • Aguonos
    50 gramų (sausos)
  • Kefyras
    100 mililitrų
  • Cukrus
    150 gramų
  • Kvietiniai miltai
    200 gramų
  • Soda
    1/2 šaukštelio
  • Kepimo milteliai tešlai
    1 arbatinis šaukštelis (su kaupu)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Dubenyje sumaišykite kiaušinius ir cukrų. Plakti nereikia, užtenka išmaišyti šluotele.
    2. Dubenyje sumaišykite kiaušinius ir cukrų. Plakti nereikia, užtenka išmaišyti šluotele.
  • Reklama
  • Įpilkite kefyro, soda. Išmaišykite.
    3. Įpilkite kefyro, soda. Išmaišykite.
  • Suberti miltus, kepimo miltelius tešlai, sausas aguonas. Išmaišykite.
    4. Suberti miltus, kepimo miltelius tešlai, sausas aguonas. Išmaišykite.
  • Reklama
  • Pridėti aviečių. Švelniai įmaišykite į tešlą.
    5. Pridėti aviečių. Švelniai įmaišykite į tešlą.
  • Kepimo formą ištepkite sviestu, supilkite tešlą. Pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę kepti 30-35 minutes.
    6. Kepimo formą ištepkite sviestu, supilkite tešlą. Pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę kepti 30-35 minutes.
  • Reklama
  • Pasibaigus laikui, mediniu iešmeliu patikrinkite pyrago pasirengimą. Jis turi būti sausas. Leiskite pyragui šiek tiek atvėsti, tada patie...
    7. Pasibaigus laikui, mediniu iešmeliu patikrinkite pyrago pasirengimą. Jis turi būti sausas. Leiskite pyragui šiek tiek atvėsti, tada patiekite.
  • Skanaus!
    8. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai