Pupelių sriuba su salierais
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Apetitą kelianti, sveika, lengva ir tikrai vasariška - pupelių sriuba su salierais. Tai puikus pasirinkimas sotiems pietums. Patiekiant sriubą galima papildyti šaukštu grietinės. Kaip pagrindą galite naudoti vištienos sultinį, mūsų versijoje bus liesa versija. Sriubą galite patiekti su pora riekelių duonos ir sauja smulkintų žalumynų.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vanduo1,7 litro
-
Virtos pupelės150 gramų
-
Cukinijos100 gramų
-
Morkos50 gramų
-
Svogūnai100 gramų
-
Saldžioji paprika50 gramų
-
Pomidorai70 gramų
-
Žalumynai10 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Morkas nulupkite ir sutarkuokite ant vidutine tarka.
-
Reklama
-
3. Salierą nuplaukite ir nusausinkite, supjaustykite mažomis juostelėmis. Svogūną nulupkite ir nuplaukite, supjaustykite kubeliais.
-
4. Cukiniją ir pomidorą supjaustykite mažais kubeliais.
-
Reklama
-
5. Saldžiąją papriką nulupkite ir supjaustykite juostelėmis. Taip pat paruoškite pupeles, jas išvirkite iš anksto arba naudokite konservuotas.
-
6. Visas daržoves sudėkite į puodą.
-
Reklama
-
7. Į puodą supilkite vandenį, įberkite druskos ir pipirų.
-
8. Virkite sriubą 35 minutes, virimo pabaigoje suberkite smulkintus žalumynus.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama