Pupelių sriuba

Pupelių sriuba

5 (3 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val. 5 min.

Apie receptą

Pupelių sriuba yra labai skani ir maistinga. Išbandykite gruzinišką šio patiekalo versiją. Pupelių sriubos paruošimo būdų yra daug, tačiau jie vienas nuo kito labai nesiskiria. Patariu virti pupelių sriubą pagal šį receptą. Tai gruziniška maisto gaminimo versija, kuri šiek tiek skiriasi nuo mums įprastų receptų. Skonis intensyvesnis ir aštresnis. Pupelių sriubą galima patiekti su juoda duona.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pupelės
    300 gramų
  • Svogūnai
    1~2 vnt
  • Morkos
    1 vnt (didelė)
  • Pomidorų pasta
    2 šaukštai
  • Sausas raudonasis vynas
    1 valgomasis šaukštas
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Čili pipirai
    1 vnt (nebūtina)
  • Cukrus
    1 žiupsnelis Žalumynai
  • Prieskoniniai apyniai
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pupeles mirkome 3-4 valandas, kad suminkštėtų ir suteiktų vandens medžiagų, kurių organizmas nesuvirškina.
    1. Pupeles mirkome 3-4 valandas, kad suminkštėtų ir suteiktų vandens medžiagų, kurių organizmas nesuvirškina.
  • Tada suberkite pupeles į puodą, užpilkite vandeniu ir virkite, kol suminkštės. Jei mėgstate aštriai (labai aštriai), galite į puodą įmest...
    2. Tada suberkite pupeles į puodą, užpilkite vandeniu ir virkite, kol suminkštės. Jei mėgstate aštriai (labai aštriai), galite į puodą įmesti čili pipirą. Taip pat galite pridėti lauro lapų.
  • Reklama
  • Svogūną smulkiai supjaustykite.
    3. Svogūną smulkiai supjaustykite.
  • Morkas sutarkuokite.
    4. Morkas sutarkuokite.
  • Reklama
  • Labai smulkiai supjaustykite česnaką ir, praėjus pusvalandžiui po to, kai pupelės išvirs, suberkite į puodą.
    5. Labai smulkiai supjaustykite česnaką ir, praėjus pusvalandžiui po to, kai pupelės išvirs, suberkite į puodą.
  • Tada smulkiai supjaustykite žalumynus.
    6. Tada smulkiai supjaustykite žalumynus.
  • Reklama
  • Kepkite svogūną augaliniame aliejuje iki skaidrumo. Lengvai pabarstykite cukrumi ir dar šiek tiek pakepinkite.
    7. Kepkite svogūną augaliniame aliejuje iki skaidrumo. Lengvai pabarstykite cukrumi ir dar šiek tiek pakepinkite.
  • Į svogūną suberkite morkas ir toliau kepkite.
    8. Į svogūną suberkite morkas ir toliau kepkite.
  • Reklama
  • Kai pupelės bus paruoštos, suberkite į jas svogūnus ir morkas. Verdame toliau.
    9. Kai pupelės bus paruoštos, suberkite į jas svogūnus ir morkas. Verdame toliau.
  • Toliau pomidorų pastą atskieskite puse stiklinės vandens. Supilkite mišinį į karštą keptuvę ir leiskite užvirti. Tada į keptuvę įpilkite ...
    10. Toliau pomidorų pastą atskieskite puse stiklinės vandens. Supilkite mišinį į karštą keptuvę ir leiskite užvirti. Tada į keptuvę įpilkite vieną šaukštą. šaukštą raudonojo vyno, gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Gauta skystį supilkite į puodą su pupelėmis.
    11. Gauta skystį supilkite į puodą su pupelėmis.
  • Laukiame, kol užvirs troškinys. Pasūdykite, pabarstykite kapotomis žolelėmis ir apyniais. Jei įdėjote čili, dabar pats laikas jį išimti i...
    12. Laukiame, kol užvirs troškinys. Pasūdykite, pabarstykite kapotomis žolelėmis ir apyniais. Jei įdėjote čili, dabar pats laikas jį išimti iš puodo ir išmesti. Išjunkite viryklę ir leiskite sriubai šiek tiek pasistovėti.
  • Patiekalas paruoštas valgyti! Skanaus!
    13. Patiekalas paruoštas valgyti! Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai