Pomidorų sriuba su grietinėle

Pomidorų sriuba su grietinėle

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Pomidorų sriuba su grietinėle yra skani, aromatinga ir soti. Jos subtili ir aksominė struktūra sužavės jus ir gaminsite ją labai dažnai. Šią sriubą galima patiekti pietums su skaniais skrebučiais. Skanią ir labai malonią aromatingą sriubą galima valgyti tiek šaltą, tiek karštą. Karšta ji yra aromatingesnė ir gali būti patiekiama su skrebučiais. Taip pat į sriubą galite įdėti šiek tiek skanaus tarkuoto sūrio. Pomidorų sriubos su grietinėle receptas yra labai paprastas. Galite keisti tam tikrų daržovių kiekį, dėti mėgstamų prieskonių – tai tik pagerins sriubos skonį. Todėl gaminame, eksperimentuojame ir skaniai valgome.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pomidorai
    8~10 vnt
  • Paprika
    2 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Grietinėlė
    150~200 mililitrų
  • Bazilikas
    1 žiupsnelis
  • Raudonėlis
    1 žiupsnelis
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Aliejus
    1~1,5 šaukšto
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pomidoruose padarykite kryžminius pjūvius ir 4-5 minutes užpilkite verdančiu vandeniu. Tada išimkite ir nuplaukite šaltu vandeniu.
    1. Pomidoruose padarykite kryžminius pjūvius ir 4-5 minutes užpilkite verdančiu vandeniu. Tada išimkite ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  • Svogūnus ir morkas nulupkite, iš paprikų pašalinkite šerdį ir sėklas. Morkas sutarkuokite, svogūną ir paprikas smulkiai supjaustykite.
    2. Svogūnus ir morkas nulupkite, iš paprikų pašalinkite šerdį ir sėklas. Morkas sutarkuokite, svogūną ir paprikas smulkiai supjaustykite.
  • Reklama
  • Nulupkite ir susmulkinkite česnaką. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir pakepinkite česnaką 1-2 minutes iki šviesiai auksinės rudos spalvos.
    3. Nulupkite ir susmulkinkite česnaką. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir pakepinkite česnaką 1-2 minutes iki šviesiai auksinės rudos spalvos.
  • Į keptuvę suberkite svogūnus, morkas ir paprikas. Kepkite ir troškinkite 10-15 minučių. Jei turite džiovintų bazilikų ir raudonėlių, gali...
    4. Į keptuvę suberkite svogūnus, morkas ir paprikas. Kepkite ir troškinkite 10-15 minučių. Jei turite džiovintų bazilikų ir raudonėlių, galite jų įdėti dabar.
  • Reklama
  • Pomidorus nulupkite, supjaustykite gabalėliais ir suberkite į keptuvėje esančias daržoves. Troškinkite 15-20 minučių.
    5. Pomidorus nulupkite, supjaustykite gabalėliais ir suberkite į keptuvėje esančias daržoves. Troškinkite 15-20 minučių.
  • Perkelkite daržoves iš keptuvės į puodą, įberkite druskos ir pipirų. Įpilkite vandens ir užvirinkite. Vandens kiekį reguliuokite pagal sa...
    6. Perkelkite daržoves iš keptuvės į puodą, įberkite druskos ir pipirų. Įpilkite vandens ir užvirinkite. Vandens kiekį reguliuokite pagal savo skonį – jei mėgstate tirštą sriubą, tuomet vandens pilkite mažiau. Sutrinkite sriubą trintuvu. Supilkite grietinėlę, išmaišykite ir virkite dar 5-7 minutes.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai