Pita su sūriu ir grybais

Pita su sūriu ir grybais

5 (2 įvertinimai)

3-4 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Pita yra tuščiaviduris paplotėlis, kurį galima įdaryti bet kokiu jums patinkančiu įdaru. Siūlau pasigaminti keptų grybų įdarą su sūriu. Pita su grybais yra labai skani ir visai ne sausa dėl įdaro sultingumo. Į įdarą, jei norite, galite įdėti papildomų daržovių ir prieskoninių žolelių. Taip pat pridėkite prieskonių pagal skonį. Pitą galite pirkti parduotuvėje pasigamindami patys. Į įdarą įdėkite šiek tiek pjaustytų pomidorų ir žolelių, skonis ir aromatas taps ryškesni.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pita
    4~5 vnt
  • Grybai
    300~350 gramų (kokių norite)
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Sūris
    100 gramų
  • Grietinėlė 20%
    100 mililitrų
  • Alyvuogių aliejus
    1 šaukštas
  • Džiovintas raudonėlis
    1/2 šaukštelio
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
    2. Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
  • Reklama
  • Grybus nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite.
    3. Grybus nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite.
  • Alyvuogių aliejuje pakepinkite svogūną, kol suminkštės, suberkite grybus, pakepinkite iki auksinės rudos spalvos. Supilkite grietinėlę, u...
    4. Alyvuogių aliejuje pakepinkite svogūną, kol suminkštės, suberkite grybus, pakepinkite iki auksinės rudos spalvos. Supilkite grietinėlę, užvirinkite, suberkite džiovintą raudonėlį, druską ir maltus juoduosius pipirus. Virkite nuo grietinėlės užvirimo 1-2 minutes.
  • Reklama
  • Sūrį sutarkuokite smulkia tarka, suberkite į keptuvę į įdarą, išmaišykite. Įdaras paruoštas.
    5. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka, suberkite į keptuvę į įdarą, išmaišykite. Įdaras paruoštas.
  • Perpjaukite pitą per pusę, kad atsidarytų „kišenė“.
    6. Perpjaukite pitą per pusę, kad atsidarytų „kišenė“.
  • Reklama
  • Užpildykite kišenes grybais kreminiame sūryje. Taip pat galite pridėti šviežių žolelių.
    7. Užpildykite kišenes grybais kreminiame sūryje. Taip pat galite pridėti šviežių žolelių.
  • Padėkite grybais užpildytą pitą ant įkaitintos keptuvės ir kepkite 1–2 minutes iš kiekvienos pusės.
    8. Padėkite grybais užpildytą pitą ant įkaitintos keptuvės ir kepkite 1–2 minutes iš kiekvienos pusės.
  • Reklama
  • Nedelsdami patiekite karštą.
    9. Nedelsdami patiekite karštą.
  • Skanaus!
    10. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai