Picos skonio blynai

Picos skonio blynai

5 (2 įvertinimai)

3 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Paprastas ir gardus užkandis – picos skonio blynai. Šis patiekalas patiks tiek suaugusiems, tiek vaikams. Išbandykite šią idėją! Šių blynų pagrindas – ingredientų, kuriuos mėgstame dėti į picą, derinys: dešrelės, pomidorai, žolelės ir sūris. Įprastus blynus kepame su kefyru, kiaušiniais ir miltais. Patiekite šiuos blynus su padažu arba grietine.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kefyras
    0,5 stiklinės
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Kvietiniai miltai
    3~4 šaukštai
  • Dešra
    70 gramų
  • Kietasis sūris
    70 gramų
  • Pomidorai
    70 gramų
  • Žalumynai
    15 gramų
  • Augalinis aliejus
    15 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Giliame dubenyje išplakite kiaušinį. Dešrą supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į kiaušinius.
    2. Giliame dubenyje išplakite kiaušinį. Dešrą supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į kiaušinius.
  • Reklama
  • Sutarkuokite kietąjį sūrį vidutine tarka ir suberkite į dubenį.
    3. Sutarkuokite kietąjį sūrį vidutine tarka ir suberkite į dubenį.
  • Pomidorą nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite, tada sudėkite į ingredientus. Nuplaukite ir smulkiai supjaustykite laiškinį ...
    4. Pomidorą nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite, tada sudėkite į ingredientus. Nuplaukite ir smulkiai supjaustykite laiškinį svogūną.
  • Reklama
  • Į ingredientus supilkite dalį kefyro.
    5. Į ingredientus supilkite dalį kefyro.
  • Kvietinius miltus berkite nedidelėmis dalimis. Jei norite puresnės tešlos, galite įberti kepimo miltelių arba sodos. Sodos įmaišykite į k...
    6. Kvietinius miltus berkite nedidelėmis dalimis. Jei norite puresnės tešlos, galite įberti kepimo miltelių arba sodos. Sodos įmaišykite į kefyrą. Pagardinkite druska ir pipirais.
  • Reklama
  • Maišykite tešlą iki vientisos masės.
    7. Maišykite tešlą iki vientisos masės.
  • Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, tada šaukštu sudėkite tešlą. Kepkite blynus po kelias minutes iš kiekvienos pusės, kol gražiai...
    8. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, tada šaukštu sudėkite tešlą. Kepkite blynus po kelias minutes iš kiekvienos pusės, kol gražiai apskrus.
  • Reklama
  • Skanaus!
    9. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai