Perlinių kruopų sriuba su raugintais agurkais
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Iš perlinių kruopų ir raugintų agurkų galite pagaminti labai skanią sriubą. Aš jums papasakosiu, kaip virti perlinių kruopų sriubą su raugintais agurkais ir žuvimi. Sriuba su žuvimi. Sriubą galite gaminti žuvies sultinyje, daržovių sultinyje ar vandenyje. Tiks bet kokia žuvis: balta, raudona ir net konservuota. Sriuba bus tiršta ir labai soti, su maloniu rūgštumu, kurį suteikia agurkai. Patiekite tik karštą, iškart po virimo arba pašildykite.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Svogūnai0.5 vnt
-
Česnakai2 skiltelės
-
Morkos2 vnt
-
Čili1 vnt
-
Perlinės kruopos3/4 stiklinės
-
Saliero stiebas2 vnt
-
Konservuoti pomidorai300 gramų
-
Šviežia balta žuvis500 gramų (filė)
-
Rauginti agurkai2 vnt
-
Kaparėliai5 arbatiniai šaukšteliai
-
Pomidorų pasta1 šaukštas
-
Krapai0.5 šakelė
-
Alyvuogių aliejuspagal skonį
-
Druska, pipiraipagal skonį
-
Vanduo arba sultinys2.5 Litro
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite, į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir ant jo pakepinkite svogūną, suberkite česnaką ir pakepinkite dar 30 sekundžių.
-
2. Morkas nulupkite ir nuplaukite, supjaustykite gabalėliais ir suberkite į svogūną, pakepinkite 3-5 minutes.
-
Reklama
-
3. Perlines kruopas nuplaukite, sudėkite į puodą. Susmulkinkite čili ir pridėkite prie likusių ingredientų.
-
4. Supilkite sultinį arba vandenį, virkite užvirus 10 min.
-
Reklama
-
5. Tuo tarpu smulkiai supjaustykite salierą ir marinuotus agurkus.
-
6. Susmulkintus ingredientus suberkite į puodą ir užvirinkite.
-
Reklama
-
7. Atidarykite konservuotų pomidorų skardinę ir sudėkite jos turinį į puodą.
-
8. Baltą žuvį supjaustykite gabalėliais, sudėkite į keptuvę. Taip pat pagal skonį įberkite kaparėlių, druskos ir pipirų. Verdame 5-10 minučių.
-
Reklama
-
9. Žalumynus nuplaukite, smulkiai supjaustykite, sudėkite pomidorų pastą ir dar pavirkite 1-2 minutes.
-
10. Supilkite sriubą į dubenėlius ir iškart patiekite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama