Perlinių kruopų sriuba su raugintais agurkais

Perlinių kruopų sriuba su raugintais agurkais

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
40 min.

Apie receptą

perlinių kruopų ir raugintų agurkų galite pagaminti labai skanią sriubą. Aš jums papasakosiu, kaip virti perlinių kruopų sriubą su raugintais agurkais ir žuvimi. Sriuba su žuvimi. Sriubą galite gaminti žuvies sultinyje, daržovių sultinyje ar vandenyje. Tiks bet kokia žuvis: balta, raudona ir net konservuota. Sriuba bus tiršta ir labai soti, su maloniu rūgštumu, kurį suteikia agurkai. Patiekite tik karštą, iškart po virimo arba pašildykite.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Žuvis
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Svogūnai
    0.5 vnt
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Morkos
    2 vnt
  • Čili
    1 vnt
  • Perlinės kruopos
    3/4 stiklinės
  • Saliero stiebas
    2 vnt
  • Konservuoti pomidorai
    300 gramų
  • Šviežia balta žuvis
    500 gramų (filė)
  • Rauginti agurkai
    2 vnt
  • Kaparėliai
    5 arbatiniai šaukšteliai
  • Pomidorų pasta
    1 šaukštas
  • Krapai
    0.5 šakelė
  • Alyvuogių aliejus
    pagal skonį
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
  • Vanduo arba sultinys
    2.5 Litro
Reklama
Gaminimo eiga
  • Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite, į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir ant jo pakepinkite svogūną, suberkite česnaką ir pake...
    1. Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite, į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir ant jo pakepinkite svogūną, suberkite česnaką ir pakepinkite dar 30 sekundžių.
  • Morkas nulupkite ir nuplaukite, supjaustykite gabalėliais ir suberkite į svogūną, pakepinkite 3-5 minutes.
    2. Morkas nulupkite ir nuplaukite, supjaustykite gabalėliais ir suberkite į svogūną, pakepinkite 3-5 minutes.
  • Reklama
  • Perlines kruopas nuplaukite, sudėkite į puodą. Susmulkinkite čili ir pridėkite prie likusių ingredientų.
    3. Perlines kruopas nuplaukite, sudėkite į puodą. Susmulkinkite čili ir pridėkite prie likusių ingredientų.
  • Supilkite sultinį arba vandenį, virkite užvirus 10 min.
    4. Supilkite sultinį arba vandenį, virkite užvirus 10 min.
  • Reklama
  • Tuo tarpu smulkiai supjaustykite salierą ir marinuotus agurkus.
    5. Tuo tarpu smulkiai supjaustykite salierą ir marinuotus agurkus.
  • Susmulkintus ingredientus suberkite į puodą ir užvirinkite.
    6. Susmulkintus ingredientus suberkite į puodą ir užvirinkite.
  • Reklama
  • Atidarykite konservuotų pomidorų skardinę ir sudėkite jos turinį į puodą.
    7. Atidarykite konservuotų pomidorų skardinę ir sudėkite jos turinį į puodą.
  • Baltą žuvį supjaustykite gabalėliais, sudėkite į keptuvę. Taip pat pagal skonį įberkite kaparėlių, druskos ir pipirų. Verdame 5-10 minučių.
    8. Baltą žuvį supjaustykite gabalėliais, sudėkite į keptuvę. Taip pat pagal skonį įberkite kaparėlių, druskos ir pipirų. Verdame 5-10 minučių.
  • Reklama
  • Žalumynus nuplaukite, smulkiai supjaustykite, sudėkite pomidorų pastą ir dar pavirkite 1-2 minutes.
    9. Žalumynus nuplaukite, smulkiai supjaustykite, sudėkite pomidorų pastą ir dar pavirkite 1-2 minutes.
  • Supilkite sriubą į dubenėlius ir iškart patiekite.
    10. Supilkite sriubą į dubenėlius ir iškart patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai