Kiaulienos ritinys rankovėje

Kiaulienos ritinys rankovėje

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
7 val.

Apie receptą

Su tokiu kiaulienos ritiniu galite ne tik pamaitinti visą šeimą, bet ir patiekti ant šventinio stalo. Ant stalo atrodo labai įspūdingai, ir tai galima paruošti be sunkumų.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    1 kilogramas (filė)
  • Garstyčios
    1 valgomasis šaukštas
  • Grūdų garstyčios
    1 valgomasis šaukštas
  • Žolelės
    1 arbatinis šaukštelis (džiovintos)
  • Juodieji pipirai
    1/4 šaukštelio
  • Druska
    1/4 šaukštelio
  • Pusiau sausas baltasis vynas
    200 mililitrų
  • Česnakai
    2 skiltys
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus, kurių reikia gaminimui.
    1. Paruoškite visus ingredientus, kurių reikia gaminimui.
  • Nuplaukite ir nusausinkite kiaulienos gabalėlį. Tadapadarykite pjūvius per visą gabalėlį.
    2. Nuplaukite ir nusausinkite kiaulienos gabalėlį. Tadapadarykite pjūvius per visą gabalėlį.
  • Reklama
  • Gerai išplakite mėsą, pabastykite druską ir pipirus.
    3. Gerai išplakite mėsą, pabastykite druską ir pipirus.
  • Mėsos paviršių aptepkite garstyčiomis.
    4. Mėsos paviršių aptepkite garstyčiomis.
  • Reklama
  • Ant garstyčių viršaus  užbastykime žolelėmis. Turime petražolių, krapų ir kalendrų mišinį.
    5. Ant garstyčių viršaus užbastykime žolelėmis. Turime petražolių, krapų ir kalendrų mišinį.
  • Nulupkite česnaką, stambiai sutarkuokite ir pabarstykite mėsą.
    6. Nulupkite česnaką, stambiai sutarkuokite ir pabarstykite mėsą.
  • Reklama
  • Paruoštą mėsą susukite į tvirtą ritinį.
    7. Paruoštą mėsą susukite į tvirtą ritinį.
  • Užriškite ritinį kulinariniais siūlais arba specialiais spaustukais.
    8. Užriškite ritinį kulinariniais siūlais arba specialiais spaustukais.
  • Reklama
  • Apibarstykite ritinį grūdų garstyčiomis.
    9. Apibarstykite ritinį grūdų garstyčiomis.
  • Įdėkite ritinį į kepimo rankovę ir suriškite vieną galą. Įkiškite antrą po dugnu ir padėkite į šaldytuvą 6 valandoms.
    10. Įdėkite ritinį į kepimo rankovę ir suriškite vieną galą. Įkiškite antrą po dugnu ir padėkite į šaldytuvą 6 valandoms.
  • Reklama
  • Į rankovę supilkite baltą vyną ir suriškite kitą pusę. Dedame į kepimo indą, kurio dugne yra šiek tiek vandens.
    11. Į rankovę supilkite baltą vyną ir suriškite kitą pusę. Dedame į kepimo indą, kurio dugne yra šiek tiek vandens.
  • Įdėkite ritinėlį į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 70 minučių. Tada nuimkite ir nupjaukite rankovę iš viršaus. Supil...
    12. Įdėkite ritinėlį į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 70 minučių. Tada nuimkite ir nupjaukite rankovę iš viršaus. Supilkite gautas sultis ant ritinio ir kepkite dar 5-7 minutes. Nuimkite ritinį ir uždenkite folija, palikite 10 minučių pastovėti. Tada supjaustykite ir patiekite.
  • Gero apetito!
    13. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai