Obuolių blynai su kefyru
5 (2 įvertinimai)
4-6 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Naminiai kepiniai yra puikūs, nes su jais galite eksperimentuoti daugybę kartų. Štai, pavyzdžiui, noriu jums pasiūlyti originalų variantą, kaip gaminti kefyrinius obuolių blynus. Atkreipiu dėmesį, kad obuolius įdarui galite naudoti ir gabalėliais, ir tarkuotus ar net obuolių košės pavidalu. Tokius blynus tikrai įvertins ir suaugusieji, ir vaikai. Tešla gaunasi švelni, erdvi ir nuostabiai derinama su vaisiais. Dėl skonio, beje, į receptą galite pridėti cinamono, jei jums patinka.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Vaisiai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kefyras1 stiklinė
-
Miltai1 stiklinė
-
Obuoliai1~2 vnt
-
Kiaušinis2 vnt
-
Cukruspagal skonį
-
Druska ir soda1 žiupsnelis
-
Augalinis aliejuspagal skonį (kepimui)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Giliame dubenyje išplakite kiaušinius su cukrumi.
-
Reklama
-
3. Suberkite druską ir išsijotus miltus.
-
4. Kruopščiai išplakite, kad tešloje neliktų gumuliukų.
-
Reklama
-
5. Obuolius nuplaukite, nusausinkite, išimkite šerdį ir, jei norite, nulupkite odelę. Supjaustykite ir sudėkite į tešlą.
-
6. Pabaigoje įpilkite sodos, švelniai išmaišykite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, šaukštu paskleiskite tešlą ir po dangčiu kepkite blynus.
-
Reklama
-
7. Prieš patiekdami galite juos sudėti ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte aliejaus perteklių ir pabarstykite, pavyzdžiui, cukraus pudra. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama