Naminis majonezas Provanso
3.3 (3 įvertinimai)
Apie receptą
Beprotiškai skanu ir švelnu! Pasigaminkite naminio majonezo ir mėgaukitės gardžiomis salotomis. Malonus aromatas ir subtilus skonis. Be to, šis naminis „Provanso“ majonezas yra be jokių priedų! Yra įvairių majonezų: ir su visokiais priedais, ir su skirtingais riebumo procentais, ir skirtingais pavadinimais, ir skirtingų firmų. Tačiau niekas neprilygsta naminiam majonezui! Jei kalbėtume apie skirtumus, pirmas dalykas, kuris ateina į galvą, yra tokio produkto skonis ir konsistencija. Skirtumas iš tikrųjų pastebimas. Šio greito padažo recepte yra tik natūralūs produktai, todėl naminio majonezo tinkamumo laikas yra ne daugiau kaip 1 savaitė.
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaušinis1 vnt
-
Aliejus250 mililitrų
-
Cukrus1/4 arbatinio šaukštelio
-
Druska1/4 arbatinio šaukštelio
-
Citrina1/2 vnt
-
Česnakų pasta1/4 arbatinio šaukštelio
Gaminimo eiga
-
1. Kiaušinius plakite mikseriu iki purumo.
-
2. Kiaušinius plakite 5 minutes.
-
Reklama
-
3. Įdėkite česnako pastos, cukraus ir druskos. Vėl plakite mikseriu.
-
4. Įspauskite citrinos sulčių.
-
Reklama
-
5. Po šaukštą dėkite aliejaus ir plakite, kol sutirštės.
-
6. Majonezą laikykite sandariame indelyje šaldytuve ne ilgiau kaip 2-3 dienas.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.3/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama