Naminis majonezas Provanso

Naminis majonezas Provanso

3.3 (3 įvertinimai)

5 Porcijos
15 min.

Apie receptą

Beprotiškai skanu ir švelnu! Pasigaminkite naminio majonezo ir mėgaukitės gardžiomis salotomis. Malonus aromatas ir subtilus skonis. Be to, šis naminis „Provanso“ majonezas yra be jokių priedų! Yra įvairių majonezų: ir su visokiais priedais, ir su skirtingais riebumo procentais, ir skirtingais pavadinimais, ir skirtingų firmų. Tačiau niekas neprilygsta naminiam majonezui! Jei kalbėtume apie skirtumus, pirmas dalykas, kuris ateina į galvą, yra tokio produkto skonis ir konsistencija. Skirtumas iš tikrųjų pastebimas. Šio greito padažo recepte yra tik natūralūs produktai, todėl naminio majonezo tinkamumo laikas yra ne daugiau kaip 1 savaitė.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Aliejus
    250 mililitrų
  • Cukrus
    1/4 arbatinio šaukštelio
  • Druska
    1/4 arbatinio šaukštelio
  • Citrina
    1/2 vnt
  • Česnakų pasta
    1/4 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kiaušinius plakite mikseriu iki purumo.
    1. Kiaušinius plakite mikseriu iki purumo.
  • Kiaušinius plakite 5 minutes.
    2. Kiaušinius plakite 5 minutes.
  • Reklama
  • Įdėkite česnako pastos, cukraus ir druskos. Vėl plakite mikseriu.
    3. Įdėkite česnako pastos, cukraus ir druskos. Vėl plakite mikseriu.
  • Įspauskite citrinos sulčių.
    4. Įspauskite citrinos sulčių.
  • Reklama
  • Po šaukštą dėkite aliejaus ir plakite, kol sutirštės.
    5. Po šaukštą dėkite aliejaus ir plakite, kol sutirštės.
  • Majonezą laikykite sandariame indelyje šaldytuve ne ilgiau kaip 2-3 dienas.
    6. Majonezą laikykite sandariame indelyje šaldytuve ne ilgiau kaip 2-3 dienas.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.3/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai