Naminiai koldūnai

Naminiai koldūnai

3.6 (3 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Naminiai koldūnai visada skanūs. Tačiau be to, kad tai tiesiog skanu, koldūnų gaminimo procesas teikia didelį malonumą ir linksmybę. Galite koldūnus gaminti su visa šeima! Siūlau lengviausią pasaulyje naminių koldūnų gaminimo receptą. Man atrodo, kad kiekvienuose namuose tikrai bus tokia forma kaip mano. Jei ne tu, tai tavo močiutė tikrai turi. Naminiai koldūnai su sviestu ir grietine, pabarstyti šviežiai maltais pipirais... Kas gali būti geriau?

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta mėsa
    500 gramų
  • Pienas
    3 šaukštai
  • Mairūnas
    3 šaukštai
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
  • Kiaušiniai
    1~2 vnt (skaičius priklauso nuo dydžio)
  • Vanduo arba pienas
    200 mililitrų
  • Miltai
    200 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Įdarą sudėkite į patogų indą. Įberkite druskos, pipirų, mairūnų, tris šaukštus pieno ir gerai išmaišykite.
    1. Įdarą sudėkite į patogų indą. Įberkite druskos, pipirų, mairūnų, tris šaukštus pieno ir gerai išmaišykite.
  • Į gilų dubenį įmuškite du kiaušinius, įberkite žiupsnelį druskos ir užpilkite vandeniu arba pienu. Gerai išmaišykite ir pamažu pradėkite ...
    2. Į gilų dubenį įmuškite du kiaušinius, įberkite žiupsnelį druskos ir užpilkite vandeniu arba pienu. Gerai išmaišykite ir pamažu pradėkite dėti miltus ir maišykite mentele. Tada minkykite tešlą rankomis.
  • Reklama
  • Užminkykite tešlos gumulą. Svarbu nepersistengti su miltais!
    3. Užminkykite tešlos gumulą. Svarbu nepersistengti su miltais!
  • Pasiruoškite formą.
    4. Pasiruoškite formą.
  • Reklama
  • Paimkite dalį tešlos ir iškočiokite apvalų blyną. Tešla turi būti pakankamai plona, ​​bet jokiu būdu ne pilna skylučių. Ant formos dėkite...
    5. Paimkite dalį tešlos ir iškočiokite apvalų blyną. Tešla turi būti pakankamai plona, ​​bet jokiu būdu ne pilna skylučių. Ant formos dėkite blyną iš tešlos.
  • Mėsos gabaliukus paskirstykite tose vietose, kur skylutės pavidalu. Mėsos neturėtų būti per daug (bet ir per mažai yra blogai). Svarbu, k...
    6. Mėsos gabaliukus paskirstykite tose vietose, kur skylutės pavidalu. Mėsos neturėtų būti per daug (bet ir per mažai yra blogai). Svarbu, kad mėsa nenukristų ant kraštų, kur tešla sulips su tešla. Tada mėsą uždenkite kitu blynu iš tešlos.
  • Reklama
  • Tada paimkite kočėlą ir pradėkite švelniai kočioti ant viršutinės tešlos. Kočiokite, kol pasirodys forma. Kraštuose likusią tešlą surenki...
    7. Tada paimkite kočėlą ir pradėkite švelniai kočioti ant viršutinės tešlos. Kočiokite, kol pasirodys forma. Kraštuose likusią tešlą surenkite ir iš jos iškočiokite sekančius blynus.
  • Apverskite formą ir sulaužykite. Kai kurie koldūnai iškris patys, kai kuriems reikės padėti pirštu. Sudėkite kuldūnus ant lėkštės. Dalį g...
    8. Apverskite formą ir sulaužykite. Kai kurie koldūnai iškris patys, kai kuriems reikės padėti pirštu. Sudėkite kuldūnus ant lėkštės. Dalį galite užšaldyti, o kitą dalį iš karto išvirkite.
  • Reklama
  • Naminius koldūnus virkite kaip įprasta. Patiekite su sviestu ir grietine. Skanaus!
    9. Naminius koldūnus virkite kaip įprasta. Patiekite su sviestu ir grietine. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.6/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai