Mung dal indiška sriuba
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
25 min.
Apie receptą
Indijos virtuvė mums labai neįprasta. Bet jei mėgstate eksperimentuoti, atkreipkite dėmesį į šį receptą. Apetitą kelianti, skani, originali sriuba! Nepaisant to, kad receptas labai paprastas ir sriuba išverda gana greitai, naudosime ne visai pažįstamus ingredientus. Jei turite galimybę rasti visus reikalingus produktus, drąsiai eikite į virtuvę pasigaminti šią. Sriuba aštri ir skani!
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Košė (mung pupelės)1/4 puodelio
-
Imbieras1 arbatinis šaukštelis (šviežias)
-
Ghi (skaidytas sviestas)1 arbatinis šaukštelis
-
Kmynai1/2 arbatinio šaukštelio
-
Vanduo1,5~2 puodeliai
-
Daržovės150~200 gramų (morkos, moliūgai, špinatai)
-
Druskapagal skonį
-
Prieskoniaipagal skonį (indiški)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Puode ištirpinkite ghi.
-
2. Įdėkite tarkuotą imbiero šaknį.
-
Reklama
-
3. Iš anksto pamirkykite košę (pusvalandį), nusausinkite ir sudėkite į puodą.
-
4. Troškinkite 3-4 minutes ir suberkite kubeliais pjaustytas daržoves.
-
Reklama
-
5. Po poros minučių užpilkite vandeniu ir palikite troškintis ant silpnos ugnies.
-
6. Virkite 20 minučių ir pagal skonį įberkite prieskonių.
-
Reklama
-
7. Pabaigoje mung pupeles šiek tiek patrinkite, dar šiek tiek pašildykite ir patiekite sriubą. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama