Morkų sriuba su žolelėmis
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Taip retai mūsų virtuvėje patiekaluose iškyla morkos. Nežinau, su kuo tai susiję, nes ši daržovė visada yra prieinama ir skani. Tobulinkime ir pagaminkime šį neįprastą receptą. Pirma, šį patiekalą nesunku pagaminti, antra, jis tinka vegetarams, trečia – įsimintino skonio. Sriuba yra šiek tiek saldaus, rūgštaus ir aštraus skonio. Puikus derinys pietums.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Morkos1 kilogramas
-
Bulvė1 vnt
-
Svogūnas1 vnt
-
Citrina0.5 vnt
-
Alyvuogių aliejus1 šaukštas
-
Bazilikas4 vnt Šviežias raudonėlis
-
Švieži čiobreliai1 vnt
-
Česnakai1 skiltelė
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Bulves ir morkas nulupkite ir stambiai supjaustykite.
-
2. Puode užvirinkite apie 1400 ml vandens. Į jį sudėkite pjaustytas daržoves. Užvirinkite, tada virkite 20 minučių, kol suminkštės.
-
Reklama
-
3. Tuo tarpu svogūną supjaustykite kubeliais. Maišydami pakepinkite aliejuje keletą minučių. Tada suberkite susmulkintą česnaką ir visas žoleles. Virkite ingredientus dar porą minučių.
-
4. Tada perkelkite daržoves į trintuvą. Įpilkite citrinos sulčių, druskos ir pipirų. Sutrinkite ingredientus į tyrę.
-
Reklama
-
5. Prieš patiekdami tyrę sriubą pakaitinkite puode. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama