Morkų pyragas su kreminiu sūriu

Morkų pyragas su kreminiu sūriu

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
5 val.

Apie receptą

Siūlau paruošti šį subtilų ir neįprastą keksą šeimos susibūrimams prie arbatos. Pyragas yra kreminio skonio, vidutiniškai saldus, morkų nesijaučia. Pyragas gaunasi drėgnas ir labai kvapnus, bet jei norite, galite pridėti muskato riešuto, malto imbiero, citrinos ar apelsino žievelės. Į tešlą galite įdėti smulkintų riešutų, razinų ar smulkintų džiovintų abrikosų. Jei grietinėlė ant viršaus per tiršta, įpilkite šiek tiek riebios grietinėlės ir vėl plakite.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Morkos
    175 gramai (tešla)
  • Kiaušinis
    1 vnt (įdaras)
  • Kiaušiniai
    2 vnt (tešla)
  • Vanilinis cukrus
    7 gramai (įdaras)
  • Maltas cinamonas
    1/3 arbatinio šaukštelio (tešla)
  • Migdolų miltai
    100 gramų (tešla)
  • Druska
    1 žiupsnelis (tešla)
  • Cukrus
    140 gramų (tešla)
  • Cukrus
    50 gramų (įdaras)
  • Cukraus pudra
    25 gramai (glaistas)
  • Aliejus
    125 gramai (tešla)
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis (tešla)
  • Kreminis sūris
    150 gramų (įdaras)
  • Kreminis sūris
    100 gramų (glaistas)
  • Kukurūzų krakmolas
    1 arbatinis šaukštelis (įdaras)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Pirmiausia pagaminkite įdarą. Norėdami tai padaryti, sumaišykite kreminį sūrį, cukrų, kiaušinį, vanilinį cukrų ir krakmolą iki vientisos ...
    2. Pirmiausia pagaminkite įdarą. Norėdami tai padaryti, sumaišykite kreminį sūrį, cukrų, kiaušinį, vanilinį cukrų ir krakmolą iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Tešlai morkas nulupkite ir sutarkuokite vidutine tarka, sudėkite į dubenį.
    3. Tešlai morkas nulupkite ir sutarkuokite vidutine tarka, sudėkite į dubenį.
  • Į morkas suberkite cukrų ir migdolų miltus ir išmaišykite.
    4. Į morkas suberkite cukrų ir migdolų miltus ir išmaišykite.
  • Reklama
  • Į morkų mišinį įmuškite kiaušinius, supilkite augalinį aliejų, suberkite cinamoną ir išmaišykite.
    5. Į morkų mišinį įmuškite kiaušinius, supilkite augalinį aliejų, suberkite cinamoną ir išmaišykite.
  • Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti į morkų mišinį. Išmaišykite, tešlos konsistencija turi būti kaip tirštos grietinės.
    6. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti į morkų mišinį. Išmaišykite, tešlos konsistencija turi būti kaip tirštos grietinės.
  • Reklama
  • Formą ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais. Sudėkite pusę tešlos ir išlyginkite. Ant viršaus uždėkite kreminio sūrio įdarą. Ant virš...
    7. Formą ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais. Sudėkite pusę tešlos ir išlyginkite. Ant viršaus uždėkite kreminio sūrio įdarą. Ant viršaus lygiu sluoksniu uždėkite likusią tešlą.
  • Įkaitinkite orkaitę ir dėkite formą su morkų pyragu. Kepkite 45-60 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
    8. Įkaitinkite orkaitę ir dėkite formą su morkų pyragu. Kepkite 45-60 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
  • Reklama
  • Išimkite gatavą pyragą iš orkaitės, visiškai atvėsinkite ir tik tada išimkite iš formos.
    9. Išimkite gatavą pyragą iš orkaitės, visiškai atvėsinkite ir tik tada išimkite iš formos.
  • Kreminį sūrį išplakti su cukraus pudra iki purumo. Morkų pyragą lygiu sluoksniu paskleiskite glaistu.
    10. Kreminį sūrį išplakti su cukraus pudra iki purumo. Morkų pyragą lygiu sluoksniu paskleiskite glaistu.
  • Reklama
  • Morkų pyragą papuoškite kreminiu sūriu kaip norite ir patiekite.
    11. Morkų pyragą papuoškite kreminiu sūriu kaip norite ir patiekite.
  • Gero apetito!
    12. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai