Mišrainė su pievagrybiais

Mišrainė su pievagrybiais

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Ši mišrainė šiek tiek primena visų mėgstamas ir nuo seno pažįstamas Olivier salotas, tačiau yra esminis skirtumas. Džiaugiuosi galėdama pasidalinti puikiu mišrainės su grybais receptu. Ši mišrainė puikiai dera su lengvu garnyru, pavyzdžiui, bulvių koše ar bet kokiais dribsniais. Patiekalą pagardinu grietine, kurią galima pakeisti majonezu. Be recepte nurodytų produktų, galite pridėti ir kitų. Aš naudoju šviežius pievagrybius, bet galite juos pakeisti kitais grybais.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Svogūnai
    1 vnt
  • Morkos
    5 vnt
  • Grietinė
    2~3 šaukštai
  • Pievagrybiai
    6~8 vnt (dideli)
  • Druska
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    1 šaukštas
  • Konservuoti žirneliai
    200~300 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Svogūnus nulupkite ir nuplaukite, tada supjaustykite mažais gabalėliais.
    1. Svogūnus nulupkite ir nuplaukite, tada supjaustykite mažais gabalėliais.
  • Įkaitinkite keptuvę su saulėgrąžų aliejumi, tada suberkite svogūną ir pakepinkite.
    2. Įkaitinkite keptuvę su saulėgrąžų aliejumi, tada suberkite svogūną ir pakepinkite.
  • Reklama
  • Grybus nuplaukite ir nulupkite, tada smulkiai supjaustykite ir suberkite į svogūnus, kepkite, kol išgaruos skystis.
    3. Grybus nuplaukite ir nulupkite, tada smulkiai supjaustykite ir suberkite į svogūnus, kepkite, kol išgaruos skystis.
  • Kai tik skystis išgaruos, įdėkite grietinės ir druskos pagal skonį.
    4. Kai tik skystis išgaruos, įdėkite grietinės ir druskos pagal skonį.
  • Reklama
  • Keptuvėje sumaišykite visus ingredientus ir troškinkite 2-4 minutes. Nuimu keptuvę nuo ugnies ir atvėsinu.
    5. Keptuvėje sumaišykite visus ingredientus ir troškinkite 2-4 minutes. Nuimu keptuvę nuo ugnies ir atvėsinu.
  • Morkas nuplaukite ir išvirkite, tada nulupkite ir supjaustykite kubeliais, sudėkite morkas į salotų dubenį.
    6. Morkas nuplaukite ir išvirkite, tada nulupkite ir supjaustykite kubeliais, sudėkite morkas į salotų dubenį.
  • Reklama
  • Atvėsusius grybus ir svogūnus perkelkite į salotų dubenį su morkomis ir išmaišykite. Konservuotus žirnelius, nusausiu ir nuplaunu, tada d...
    7. Atvėsusius grybus ir svogūnus perkelkite į salotų dubenį su morkomis ir išmaišykite. Konservuotus žirnelius, nusausiu ir nuplaunu, tada dedu į mišrainę.
  • Sumaišykite mišrainę. Jei reikia, įdėkite dar grietinės, pasūdykite ir patiekite.
    8. Sumaišykite mišrainę. Jei reikia, įdėkite dar grietinės, pasūdykite ir patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai