Mišrainė su pievagrybiais
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Ši mišrainė šiek tiek primena visų mėgstamas ir nuo seno pažįstamas Olivier salotas, tačiau yra esminis skirtumas. Džiaugiuosi galėdama pasidalinti puikiu mišrainės su grybais receptu. Ši mišrainė puikiai dera su lengvu garnyru, pavyzdžiui, bulvių koše ar bet kokiais dribsniais. Patiekalą pagardinu grietine, kurią galima pakeisti majonezu. Be recepte nurodytų produktų, galite pridėti ir kitų. Aš naudoju šviežius pievagrybius, bet galite juos pakeisti kitais grybais.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Svogūnai1 vnt
-
Morkos5 vnt
-
Grietinė2~3 šaukštai
-
Pievagrybiai6~8 vnt (dideli)
-
Druskapagal skonį
-
Augalinis aliejus1 šaukštas
-
Konservuoti žirneliai200~300 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Svogūnus nulupkite ir nuplaukite, tada supjaustykite mažais gabalėliais.
-
2. Įkaitinkite keptuvę su saulėgrąžų aliejumi, tada suberkite svogūną ir pakepinkite.
-
Reklama
-
3. Grybus nuplaukite ir nulupkite, tada smulkiai supjaustykite ir suberkite į svogūnus, kepkite, kol išgaruos skystis.
-
4. Kai tik skystis išgaruos, įdėkite grietinės ir druskos pagal skonį.
-
Reklama
-
5. Keptuvėje sumaišykite visus ingredientus ir troškinkite 2-4 minutes. Nuimu keptuvę nuo ugnies ir atvėsinu.
-
6. Morkas nuplaukite ir išvirkite, tada nulupkite ir supjaustykite kubeliais, sudėkite morkas į salotų dubenį.
-
Reklama
-
7. Atvėsusius grybus ir svogūnus perkelkite į salotų dubenį su morkomis ir išmaišykite. Konservuotus žirnelius, nusausiu ir nuplaunu, tada dedu į mišrainę.
-
8. Sumaišykite mišrainę. Jei reikia, įdėkite dar grietinės, pasūdykite ir patiekite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama