Mišrainė su obuoliu ir dešra
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Vakarienei ar pietums pasigaminkite šią paprastą mišrainę. Visai šeimai patiks. Man labiau patinka naudoti pekino kopūstą. Jis daug sultingesnis ir minkštesnis nei baltieji kopūstai. Mišrainė, pagaminta iš pačių prieinamiausių ingredientų, kurių yra beveik kiekviename šaldytuve. Ryšku ir spalvinga – puikiai atrodys ant šventinio stalo. Išbandykite ir jūs!
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# Mėsa /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Paprika1 vnt
-
Obuolys1 vnt
-
Majonezaspagal skonį
-
Pekino kopūstas200 gramų
-
Rūkyta dešra200 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Actas50 mililitrų (9%)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Visų pirma, marinuoti svogūnus. Norėdami tai padaryti, smulkiai supjaustykite ir iki pusės užpildykite actu ir vandeniu. Leiskite pastovėti 15 minučių. Tada skystis turi būti nupiltas.
-
2. Susmulkinkite pekino kopūstą. Į jį sudėkite supjaustytą dešrą.
-
Reklama
-
3. Suberkite susmulkintą papriką, tarkuotą obuolį ir marinuotą svogūną.
-
4. Pagardinkite salotas majonezu ir išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama