Minkštas moliūgų keksas

Minkštas moliūgų keksas

4.3 (3 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val. 10 min.

Apie receptą

Jei mėgstate moliūgą ir su juo kepti, nepraleiskite šio recepto. Noriu jus išmokyti pasigaminti minkštą moliūgų keksą. Tai puikus naminių kepinių, kurie yra švelnūs ir tirpsta burnoje, pavyzdys. Puikus priedas yra moliūgų tyrė. Keksui paruošti reikia moliūgą supjaustyti kubeliais, kepti orkaitėje, kol suminkštės ir sutrinti trintuvu. Paprasta ir skanu! Keksas gaunasi tikrai labai minkštas, o aptepus glaistu, pirštus apsilaižysi

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Moliūgų tyrė
    400 gramų
  • Cukrus
    200 gramų
  • Miltai
    300 gramų
  • Augalinis aliejus
    120 mililitrų
  • Kefyras
    240 mililitrų
  • Vanilės ekstraktas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Kepimo milteliai
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska
    3/4 arbatinio šaukštelio
  • Cinamonas
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Giliame dubenyje išplakti kiaušinius su cukrumi. Plona srovele įpilkite kefyro ir bekvapio augalinio aliejaus.
    1. Giliame dubenyje išplakti kiaušinius su cukrumi. Plona srovele įpilkite kefyro ir bekvapio augalinio aliejaus.
  • Supilkite moliūgų tyrę. Suberkite persijotus miltus, druską, cinamoną, kepimo miltelius, supilkite vanilės ekstraktą.
    2. Supilkite moliūgų tyrę. Suberkite persijotus miltus, druską, cinamoną, kepimo miltelius, supilkite vanilės ekstraktą.
  • Reklama
  • Dar kartą gerai išplakite ir supilkite tešlą į formą. Pyragą kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie valandą.
    3. Dar kartą gerai išplakite ir supilkite tešlą į formą. Pyragą kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie valandą.
  • Keksą galima aplieti, pavyzdžiui, cukraus pieno glajumi arba karameliniu padažu.
    4. Keksą galima aplieti, pavyzdžiui, cukraus pieno glajumi arba karameliniu padažu.
  • Reklama
  • Skanaus!
    5. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.3/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai