Mėsos kukuliai grybų padaže
5 (2 įvertinimai)
5 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Noriu su jumis pasidalinti nuostabiu kukulių grybų padaže receptu. Tai labai aromatingas, sotus ir skanus jūsų pietų ar vakarienės patiekalas. Bet koks garnyras papuoš, išbandykite! Atrodo labai skaniai ir elegantiškai, todėl aš jums papasakosiu, kaip gaminti kukulius grybų padaže, o jūs išbandykite!
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Svogūnai1 vnt
-
Miltai3 šaukštai
-
Sviestas2 šaukštai
-
Grietinė4 šaukštai
-
Batonas2 riekelės (mirkytas piene arba vandenyje)
-
Pievagrybiai500 gramų
-
Malta mėsa500 gramų
-
Buljonas2 stiklinė
-
Žalumynaipagal skonį
-
Prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Faršą sumaišykite su išmirkytu batonu, prieskoniais ir puse svogūno (žinoma, susmulkintu). Dedame į šaldytuvą, kad kol kas pastovėtų.
-
2. Tuo tarpu susmulkinkite grybus ir likusius svogūnus. Kepkite lydytame svieste kartu su miltais. Kai mišinys pasidarys auksinis, supilkite grietinę ir pakepinkite dar porą minučių.
-
Reklama
-
3. Dabar įpilkite sultinio (geriausia karšto) arba vandens. Suberkite prieskonius pagal skonį ir troškinkite ant silpnos ugnies 2-3 minutes.
-
4. Kol padažas verda ant viryklės, išimame faršą ir formuojame kukulius. Sudėkite juos į padažą ir troškinkite, kol mėsa bus paruošta.
-
Reklama
-
5. Pabarstykite žolelėmis ir patiekite! Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama