Mėsos kotletai su sūriu

Mėsos kotletai su sūriu

5 (1 įvertinimai)

9 Porcijos
1 val. 20 min.

Apie receptą

Kaip sakoma, viskas, kas išradinga, yra paprasta, o įdomesnį pažįstamų kotletų skonį lengviausia įmaišyti į juos sūrio, su juo šis patiekalas sužibės naujomis spalvomis, o kotletų skonis taps subtilesnis. Sutikite, kad valgyti kotletus su kokiu nors papildomu ingredientu yra daug skaniau ir įdomiau nei įprastus, todėl šiandien siūlau pasigaminti mėsos kotletus su sūriu. Čia sūrį ne tik dėsime į kotletą, bet ir dėsime į faršą, kepant sūris išsilydys ir suteiks kotletams papildomo sultingumo ir švelnumo. Visi be išimties mėgsta tokius nuostabius kotletus, tačiau ypač juos mėgsta vaikai, kurie apsidžiaugia mėsos kotleto viduje radę staigmeną. Tad jei jau seniai norėjote šiek tiek paįvairinti savo mitybą ir pasigaminti ką nors įdomaus, siūlau jums šį paprastą mėsos kotletų su sūriu receptą.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Jautiena
    300 gramų
  • Kiauliena
    300 gramų
  • Kietasis sūris
    300 gramų
  • Batonas
    150 gramų
  • Pienas
    0.5 stiklinės
  • Miltai
    3~4 šaukštai
  • Aliejus
    pagal poreikį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia mėsą nuplauname ir supjaustome nedideliais gabalėliais, svogūnus nulupame ir taip pat supjaustome į keturias dalis. Nuo batono...
    1. Pirmiausia mėsą nuplauname ir supjaustome nedideliais gabalėliais, svogūnus nulupame ir taip pat supjaustome į keturias dalis. Nuo batono nupjaukite plutą ir keletą minučių pamirkykite piene.
  • Dabar mėsą, svogūnus ir išmirkytą batoną sumalame, į dubenį suberiame prieskonius ir druską.
    2. Dabar mėsą, svogūnus ir išmirkytą batoną sumalame, į dubenį suberiame prieskonius ir druską.
  • Reklama
  • Maltą mėsą kruopščiai minkykite, kol ji taps vienalytė ir puri. Tada sūrį padaliname į dvi lygias dalis, vieną supjaustome nedideliais ku...
    3. Maltą mėsą kruopščiai minkykite, kol ji taps vienalytė ir puri. Tada sūrį padaliname į dvi lygias dalis, vieną supjaustome nedideliais kubeliais ir dedame į paruoštą faršą, viską išmaišome.
  • Antrąją sūrio dalį sutarkuokite, po to šlapiomis rankomis paimame šiek tiek faršo ir iš jo darome nedidelį blyną. Į blyno vidurį dėkite t...
    4. Antrąją sūrio dalį sutarkuokite, po to šlapiomis rankomis paimame šiek tiek faršo ir iš jo darome nedidelį blyną. Į blyno vidurį dėkite tarkuotą sūrį, sujunkite faršo kraštus ir suformuokite kotletą.
  • Reklama
  • Kai visi kotletai bus suformuoti, apvoliokite juos miltuose.
    5. Kai visi kotletai bus suformuoti, apvoliokite juos miltuose.
  • Kotletus apkepkite įkaitintame augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos, tada uždenkite keptuvę dangčiu, sumažinkite ugnį ir dar p...
    6. Kotletus apkepkite įkaitintame augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos, tada uždenkite keptuvę dangčiu, sumažinkite ugnį ir dar porą minučių troškinkite kotletus. Patiekite patiekalą su bet kokiu garnyru. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai