Mėsa su kopūstais puode
5 (1 įvertinimai)
8-10 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Mėsą su kopūstais troškinu puode jau seniai ir šis patiekalas visada pavyksta. Visas daržoves auginu savo sode ir todėl patiekalas gana pigus. Ir labai skanu! Mėsa su kopūstais puode gali būti patiekiama tiesiai jame arba galima išdėlioti lėkštėse. Mėsa su kopūstais puode kvapni, švelni ir skani. Mėsą su kopūstais patiekiu puode su grietine ir pabarstau žolelėmis. Labai gražiai ir patraukliai atrodo.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena600 gramų
-
Kopūstai1 vnt (maža galva)
-
Morkos1~2 vnt
-
Svogūnai1~2 vnt
-
Augalinis aliejus3~4 šaukštai
-
Lauro lapas2~3 vnt
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
-
Pomidorų pasta3~4 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Kiaulieną nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite mažais gabalėliais.
-
2. Kepkite mėsą augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos 15-20 minučių. Druskos ir pipirų.
-
Reklama
-
3. Kol kiauliena kepa, morkas supjaustykite juostelėmis.
-
4. Svogūną išvalykite ir supjaustykite pusžiedžiais.
-
Reklama
-
5. Į mėsą sudėkite svogūnus ir morkas. Pagardinkite pomidorų pasta ir kartu troškinkite 10 minučių.
-
6. Tuo tarpu susmulkinkite kopūstą.
-
Reklama
-
7. Į puodus paskirstome mėsą, kopūstus ir daržoves iš keptuvės, įberiame druskos, pipirų, jei reikia, įpilame šiek tiek vandens. Puodus dedame į orkaitę pusvalandžiui.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama