Mėsa su grybų padažu
5 (1 įvertinimai)
3-4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Mėsa su grybų padažu – turbūt mėgstamiausias bet kurio vyro patiekalas. Sultingas, kvapnus, sodraus skonio, jo tiesiog neįmanoma nemylėti! O paruošti visai nesunku, ne patiekalas, o svajonė! Pasirinkimas, kaip kepti mėsą su grybų padažu, yra labai paprastas. Mėsą supjaustykite gabalėliais ir apkepkite keptuvėje. Tada susmulkintus pievagrybius ir svogūnus sumaišome su grietine. Patiekite karštą su grybų padažu.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaulienos nugarinė400 gramų
-
Pievagrybiai300 gramų
-
Grietinė200 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Saulėgrąžų aliejus80 mililitrų
-
Druskapagal skonį
-
Malti kvapieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus, nuvalykite grybus ir svogūnus, atitirpinkite mėsą jei reikia.
-
2. Kiaulienos nugarinę supjaustykite maždaug 8-10 mm storio lėkštėmis.
-
Reklama
-
3. Grybai supjaustyti plonomis plokštelėmis, neatskiriant koto nuo kepurėlės.
-
4. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Svogūnai padaže neturėtų jaustis, o tik suteikti nedidelę skonio užuominą.
-
Reklama
-
5. Mėsą pakepinkite, kol suminkštės nedideliame kiekyje augalinio aliejaus. Būkite atsargūs ir neperkepkite, kiaulienos nugarinė turi likti labai minkšta ir sultinga.
-
6. Susmulkintus pievagrybius ir svogūnus pakepinti, kol pusiau iškeps, supilti grietinę, išmaišyti ir troškinti, kol grybai paruduos.
-
Reklama
-
7. Mėsa su grybų padažu paruošta. Į lėkštę dėkite kiaulieną, ant viršaus uždėkite grybų padažo. Patiekite kaip atskirą patiekalą su daržovių tyre arba koše.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama