Mėsa su grybų padažu

Mėsa su grybų padažu

5 (1 įvertinimai)

3-4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Mėsa su grybų padažu – turbūt mėgstamiausias bet kurio vyro patiekalas. Sultingas, kvapnus, sodraus skonio, jo tiesiog neįmanoma nemylėti! O paruošti visai nesunku, ne patiekalas, o svajonė! Pasirinkimas, kaip kepti mėsą su grybų padažu, yra labai paprastas. Mėsą supjaustykite gabalėliais ir apkepkite keptuvėje. Tada susmulkintus pievagrybius ir svogūnus sumaišome su grietine. Patiekite karštą su grybų padažu.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos nugarinė
    400 gramų
  • Pievagrybiai
    300 gramų
  • Grietinė
    200 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Saulėgrąžų aliejus
    80 mililitrų
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti kvapieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus, nuvalykite grybus ir svogūnus, atitirpinkite mėsą jei reikia.
    1. Paruoškite visus ingredientus, nuvalykite grybus ir svogūnus, atitirpinkite mėsą jei reikia.
  • Kiaulienos nugarinę supjaustykite maždaug 8-10 mm storio lėkštėmis.
    2. Kiaulienos nugarinę supjaustykite maždaug 8-10 mm storio lėkštėmis.
  • Reklama
  • Grybai supjaustyti plonomis plokštelėmis, neatskiriant koto nuo kepurėlės.
    3. Grybai supjaustyti plonomis plokštelėmis, neatskiriant koto nuo kepurėlės.
  • Svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Svogūnai padaže neturėtų jaustis, o tik suteikti nedidelę skonio užuominą.
    4. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Svogūnai padaže neturėtų jaustis, o tik suteikti nedidelę skonio užuominą.
  • Reklama
  • Mėsą pakepinkite, kol suminkštės nedideliame kiekyje augalinio aliejaus. Būkite atsargūs ir neperkepkite, kiaulienos nugarinė turi likti ...
    5. Mėsą pakepinkite, kol suminkštės nedideliame kiekyje augalinio aliejaus. Būkite atsargūs ir neperkepkite, kiaulienos nugarinė turi likti labai minkšta ir sultinga.
  • Susmulkintus pievagrybius ir svogūnus pakepinti, kol pusiau iškeps, supilti grietinę, išmaišyti ir troškinti, kol grybai paruduos.
    6. Susmulkintus pievagrybius ir svogūnus pakepinti, kol pusiau iškeps, supilti grietinę, išmaišyti ir troškinti, kol grybai paruduos.
  • Reklama
  • Mėsa su grybų padažu paruošta. Į lėkštę dėkite kiaulieną, ant viršaus uždėkite grybų padažo. Patiekite kaip atskirą patiekalą su daržovių...
    7. Mėsa su grybų padažu paruošta. Į lėkštę dėkite kiaulieną, ant viršaus uždėkite grybų padažo. Patiekite kaip atskirą patiekalą su daržovių tyre arba koše.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai