Mėsa ir daržovėmis įdarytos paprikos

Mėsa ir daržovėmis įdarytos paprikos

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Įdarytos paprikos gali būti skirtingos, nes kiekvienas jas kemša visiškai skirtingais ingredientais. Mėgstu su ryžiais, mėsa ir daržovėmis įdarytas paprikas, troškintas aromatingame pomidorų padaže. Štai paprastas receptas, kaip pasigaminti mėsa ir daržovėmis įdarytų paprikų. Paprikas išvalome, nuplauname ir įdarome keptų svogūnų, faršo, virtų ryžių ir cukinijų mišiniu. Padažui keptuvėje pakepinkite česnaką, supilkite pomidorus, sultinį ir žoleles. Supilkite padažą ant mūsų paprikų ir troškinkite ant vidutinės ugnies 40 minučių. Sėkmės!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Ryžiai
    100 gramų (virti)
  • Saldžioji paprika
    9 vnt (įvairių spalvų)
  • Sviestas
    25 gramai
  • Malta kiauliena
    700 gramų
  • Pomidorai
    500 gramų
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Žalumynai
    pagal skonį
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Cukinijos
    100 gramų
  • Alyvuogių aliejus
    pagal skonį
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
  • Vištienos sultinys
    1~2 litrai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paprikas nuplauname, nupjauname viršūnėles ir atsargiai išvalome sėklas.
    1. Paprikas nuplauname, nupjauname viršūnėles ir atsargiai išvalome sėklas.
  • Svogūną sutarkuokite stambia tarka ir pakepinkite aliejuje iki auksinės spalvos.
    2. Svogūną sutarkuokite stambia tarka ir pakepinkite aliejuje iki auksinės spalvos.
  • Reklama
  • Cukinijas nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka. Sumaišykite su virtais ryžiais, malta mėsa ir keptais svogūnais.
    3. Cukinijas nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka. Sumaišykite su virtais ryžiais, malta mėsa ir keptais svogūnais.
  • Į įdarą pagal skonį įberkite druskos, pipirų, vėl išmaišykite ir užpildykite paprikas. Sudėkite paprikas į didelį puodą, užpilkite sultin...
    4. Į įdarą pagal skonį įberkite druskos, pipirų, vėl išmaišykite ir užpildykite paprikas. Sudėkite paprikas į didelį puodą, užpilkite sultiniu ir šiltu vandeniu. Troškinkite ant silpnos ugnies.
  • Reklama
  • Tuo tarpu pomidorus įpjaukite ir kelioms minutėms nuleiskite į verdantį vandenį. Išimkite, nuimkite odelę ir smulkiai sutarkuokite.
    5. Tuo tarpu pomidorus įpjaukite ir kelioms minutėms nuleiskite į verdantį vandenį. Išimkite, nuimkite odelę ir smulkiai sutarkuokite.
  • Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų. Išspauskite česnaką ir pakepinkite 1 minutę.
    6. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų. Išspauskite česnaką ir pakepinkite 1 minutę.
  • Reklama
  • Supilkite trintus pomidorus ir 500 ml karšto sultinio. Įberkite druskos pagal skonį.
    7. Supilkite trintus pomidorus ir 500 ml karšto sultinio. Įberkite druskos pagal skonį.
  • Susmulkinkite žalumynus ir suberkite į padažą.
    8. Susmulkinkite žalumynus ir suberkite į padažą.
  • Reklama
  • Supilkite padažą į paprikas ir troškinkite indą 40 minučių ant vidutinės ugnies. Gero apetito!
    9. Supilkite padažą į paprikas ir troškinkite indą 40 minučių ant vidutinės ugnies. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai