Meksikietiškas kalakutienos kepsnys
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
9 val.
Apie receptą
Švelnūs, minkšti kepsniai aštriame ir kvapniame padaže patiks visiems meksikietiškos virtuvės mėgėjams. Mėsos paruošimas yra labai paprastas ir net pradedantysis šeimininkas gali su juo susidoroti. Kepsniai aštrūs, vidutiniškai aštrūs ir labai sultingi. Jei pageidaujama, į marinatą galima įdėti garstyčių, pomidorų padažo ir kmynų. Nemarinuokite kepsnių ilgiau nei 8 valandas.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kalakutienos krūtinėlė500 gramų
-
Augalinis aliejus5 šaukštai
-
Kalendra1 arbatinis šaukštelis
-
Laimas1/2 vnt
-
Česnakai4 skiltelės
-
Raudonėlis1 arbatinis šaukštelis
-
Paprika1 arbatinis šaukštelis
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
-
Čilipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Kepsnius nuplaukite ir gerai nusausinkite. Pabarstykite juos paprika, čili ir prieskoniais.
-
Reklama
-
3. Viską pagardinkite druska ir laimo sultimis.
-
4. Supilkite augalinį aliejų ir sudėkite susmulkintą česnaką.
-
Reklama
-
5. Viską išmaišome, uždengiame plėvele ir paliekame 2-8 valandoms pasimarinuoti šaldytuve.
-
6. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Sudėkite kepsnius ir kepkite po 5-6 minutes iš kiekvienos pusės ir patiekite.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama