Meduolinis keksas pagal senovinį močiutės receptą

Meduolinis keksas pagal senovinį močiutės receptą

5 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Pagal šį receptą keksas gaunasi neįtikėtinai skanus. Puikus priedas prie puodelio arbatos! Supjaustytas jis porėtas, skonis saldus, bet ne per daug, o struktūra drėgna. Gamindami geriausia naudoti skystą uogienę, mano atveju – vyšnių. Ir nuo to, kokios konsistencijos bus jūsų uogienė, priklausys, kiek miltų reikės pridėti į tešlą. Vadovaukitės tuo, kad paruoštos tešlos konsistencija turėtų būti panaši į blynų tešlą.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pienas
    200 ml
  • Uogienė
    200 ml
  • Cukrus
    100 g
  • Miltai
    350 g
  • Kiaušiniai
    2 vnt.
  • Druska
    1/3 a. š.
  • Soda
    1 a. š.
Reklama
Gaminimo eiga