Marinuotos slyvos kaip alyvuogės

Marinuotos slyvos kaip alyvuogės

5 (1 įvertinimai)

2-4

Porcijos

11 val.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Kol sezonas, nepraleiskite progos pasigaminti originalų slyvų užkandį! Marinuotos ypatingu būdu, jos tikrai primena alyvuoges, nors ir su nežymia vaisine nata. Žemiau papasakosiu daugiau apie tai, kaip gaminti marinuotas slyvas. Šiam receptui idealiai tinka mažos tamsios slyvos, kad jos savo išvaizda labiau primintų alyvuoges. Skanus ir įdomus užkandis, atkreipkite dėmesį!

Receptai pagal ingredientus: # Uogos
  • Reikalingi ingredientai:

  • Slyva
    400~450 gramų
  • Augalinis aliejus
    1 valgomasis šaukštas
  • Druska
    2,5 arbatinio šaukštelio
  • Actas 9%
    2,5 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus
    4 arbatiniai šaukšteliai
  • Gvazdikėliai
    4~5 vnt
  • Lauro lapas
    1~2 vnt
  • Kaip pagaminti
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Slyvas nuplaukite, nusausinkite, keliose vietose padarykite pradūrimus.
    2. Slyvas nuplaukite, nusausinkite, keliose vietose padarykite pradūrimus.
  • Įdėkite slyvas į iš anksto sterilizuotą stiklainį.
    3. Įdėkite slyvas į iš anksto sterilizuotą stiklainį.
  • Užpilkite verdančiu vandeniu, uždenkite dangčiu ir palikite 5 minutes.
    4. Užpilkite verdančiu vandeniu, uždenkite dangčiu ir palikite 5 minutes.
  • Vandenį iš stiklainio išpilkite į puodą, įberkite druskos ir cukraus. Užvirinkite, supilkite actą.
    5. Vandenį iš stiklainio išpilkite į puodą, įberkite druskos ir cukraus. Užvirinkite, supilkite actą.
  • Į stiklainį suberkite visus prieskonius, supilkite marinatą ir augalinį aliejų. Stiklainį susukite, apvyniokite rankšluosčiu ir palikite ...
    6. Į stiklainį suberkite visus prieskonius, supilkite marinatą ir augalinį aliejų. Stiklainį susukite, apvyniokite rankšluosčiu ir palikite visiškai atvėsti.
  • Marinuotos slyvos kaip alyvuogės yra paruoštos!
    7. Marinuotos slyvos kaip alyvuogės yra paruoštos!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Šaltinis: povar.ru
Rekomenduojami receptai