Maltos vištienos kotletai su kopūstais, troškinti pomidoruose

Maltos vištienos kotletai su kopūstais, troškinti pomidoruose

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Rekomenduoju gaminti sočius maltos vištienos kotletus su kopūstais. Šio patiekalo „gudrybė“ ta, kad kotletai troškinami pomidorų padaže. Dėl to mėsa įgauna skanų pomidorų aromatą. Ar jau mokate gaminti vištienos faršo kotletus su kopūstais, troškintus pomidoruose? Belieka tik rekomenduoti jums tinkamą garnyrą. Mano kuklia nuomone, čia geriausiai tinka bulvių košė, galima virti spagečius. Laimingo gaminimo!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos faršas
    350 gramų
  • Kopūstai
    80 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Batonas
    3 riekelės
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
  • Manų kruopos
    2 šaukštai
  • Pomidorai
    2 vnt
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Pomidorų pasta
    1 šaukštas
  • Vanduo
    250 mililitrai
  • Lauro lapas
    2 vnt
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Miltai
    pagal poreikį
  • Augalinis aliejus
    pagal pagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Vištieną su nuluptu svogūnu sumalkite mėsmale.
    1. Vištieną su nuluptu svogūnu sumalkite mėsmale.
  • Smulkiai supjaustykite kopūstą, pabarstykite druska ir minkykite rankomis. Į maltą mėsą suberkite kopūstą, pagal skonį pasūdykite ir sube...
    2. Smulkiai supjaustykite kopūstą, pabarstykite druska ir minkykite rankomis. Į maltą mėsą suberkite kopūstą, pagal skonį pasūdykite ir suberkite pipirus.
  • Reklama
  • Į faršą įmuškite kiaušinį. Sumaišykite.
    3. Į faršą įmuškite kiaušinį. Sumaišykite.
  • Iš anksto pamirkykite batoną piene. Išspauskite skystį, sudėkite į faršą, taip pat suberkite manų kruopas.
    4. Iš anksto pamirkykite batoną piene. Išspauskite skystį, sudėkite į faršą, taip pat suberkite manų kruopas.
  • Reklama
  • Sudrėkinkite rankas vandenyje ir suformuokite kotletus. Apkepkite kotletus augaliniame aliejuje iki šviesiai auksinės spalvos iš visų pusių.
    5. Sudrėkinkite rankas vandenyje ir suformuokite kotletus. Apkepkite kotletus augaliniame aliejuje iki šviesiai auksinės spalvos iš visų pusių.
  • Į puodą supilkite augalinį aliejų ir suberkite susmulkintą svogūną. Apkepkite svogūną, sudėkite pjaustytus pomidorus ir pomidorų pastą. S...
    6. Į puodą supilkite augalinį aliejų ir suberkite susmulkintą svogūną. Apkepkite svogūną, sudėkite pjaustytus pomidorus ir pomidorų pastą. Supilkite vandenį, įberkite prieskonių. Padažą užvirinkite.
  • Reklama
  • Į padažą suberkite susmulkintą česnaką ir lauro lapą. Sudėkite kotletus ir troškinkite 15 minučių.
    7. Į padažą suberkite susmulkintą česnaką ir lauro lapą. Sudėkite kotletus ir troškinkite 15 minučių.
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai