Maltos vištienos kotletai su kopūstais, troškinti pomidoruose
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Rekomenduoju gaminti sočius maltos vištienos kotletus su kopūstais. Šio patiekalo „gudrybė“ ta, kad kotletai troškinami pomidorų padaže. Dėl to mėsa įgauna skanų pomidorų aromatą. Ar jau mokate gaminti vištienos faršo kotletus su kopūstais, troškintus pomidoruose? Belieka tik rekomenduoti jums tinkamą garnyrą. Mano kuklia nuomone, čia geriausiai tinka bulvių košė, galima virti spagečius. Laimingo gaminimo!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos faršas350 gramų
-
Kopūstai80 gramų
-
Kiaušinis1 vnt
-
Batonas3 riekelės
-
Druska ir pipiraipagal skonį
-
Manų kruopos2 šaukštai
-
Pomidorai2 vnt
-
Svogūnai2 vnt
-
Pomidorų pasta1 šaukštas
-
Vanduo250 mililitrai
-
Lauro lapas2 vnt
-
Česnakai2 skiltelės
-
Miltaipagal poreikį
-
Augalinis aliejuspagal pagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Vištieną su nuluptu svogūnu sumalkite mėsmale.
-
2. Smulkiai supjaustykite kopūstą, pabarstykite druska ir minkykite rankomis. Į maltą mėsą suberkite kopūstą, pagal skonį pasūdykite ir suberkite pipirus.
-
Reklama
-
3. Į faršą įmuškite kiaušinį. Sumaišykite.
-
4. Iš anksto pamirkykite batoną piene. Išspauskite skystį, sudėkite į faršą, taip pat suberkite manų kruopas.
-
Reklama
-
5. Sudrėkinkite rankas vandenyje ir suformuokite kotletus. Apkepkite kotletus augaliniame aliejuje iki šviesiai auksinės spalvos iš visų pusių.
-
6. Į puodą supilkite augalinį aliejų ir suberkite susmulkintą svogūną. Apkepkite svogūną, sudėkite pjaustytus pomidorus ir pomidorų pastą. Supilkite vandenį, įberkite prieskonių. Padažą užvirinkite.
-
Reklama
-
7. Į padažą suberkite susmulkintą česnaką ir lauro lapą. Sudėkite kotletus ir troškinkite 15 minučių.
-
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama