Maltos mėsos kotletukai

Maltos mėsos kotletukai

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Pabandykime pagaminti maltos mėsos kotletukus alaus padaže. Mėsos patiekalai, ruošiami su alumi, turi specifinį skonį ir lengvą kartumą. Labai skanu! Paruoškite maltą mėsą. Įmuškite kiaušinį, druską ir pipirus, gerai išmaišykite. Suformuokite kotletus, apvoliokite juos miltuose, tada apkepkite iš abiejų pusių. Agurkus nulupkite ir supjaustykite juostelėmis. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir pakepinkite keptuvėje. Į svogūną įpilkite pomidorų sulčių ir alaus ir užvirkite. Kotletus užpilkite pomidorų padažu, ant viršaus pabarstykite agurkais. Troškinkite ant silpnos ugnies.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Svogūnai
    2 vnt
  • Kvietiniai miltai
    2 šaukštai
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Kiauliena
    500 gramų (filė)
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Rafinuotas saulėgrąžų aliejus
    3 šaukštai
  • Marinuoti agurkai
    2 vnt
  • Šviesus alus
    125 mililitrai
  • Pomidorų sultys
    250 mililitrų
  • Kiaušiniai
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite reikalingus ingredientus.
  • Mėsą sumalkite kartu su svogūnu.
    2. Mėsą sumalkite kartu su svogūnu.
  • Reklama
  • Į faršą įmuškite kiaušinį, pipirus, druską, masę gerai išmaišykite.
    3. Į faršą įmuškite kiaušinį, pipirus, druską, masę gerai išmaišykite.
  • Iš gauto faršo suformuokite nedidelio vištienos kiaušinio dydžio rutuliukus ir juos šiek tiek „suplokštinkite“.
    4. Iš gauto faršo suformuokite nedidelio vištienos kiaušinio dydžio rutuliukus ir juos šiek tiek „suplokštinkite“.
  • Reklama
  • Mėsos kukulius apvoliokite miltuose.
    5. Mėsos kukulius apvoliokite miltuose.
  • Kotletus reikia apkepti iš abiejų pusių aliejuje iki auksinės rudos spalvos, o tada krašteliais sudėkite į ugniai atsparų indą.
    6. Kotletus reikia apkepti iš abiejų pusių aliejuje iki auksinės rudos spalvos, o tada krašteliais sudėkite į ugniai atsparų indą.
  • Reklama
  • Agurkus nulupkite ir supjaustykite plonomis juostelėmis.
    7. Agurkus nulupkite ir supjaustykite plonomis juostelėmis.
  • Likusį svogūną nulupkite, perpjaukite pusiau, o po to kiekvieną pusę supjaustykite plonais pusžiedžiais ir pakepinkite aliejuje.
    8. Likusį svogūną nulupkite, perpjaukite pusiau, o po to kiekvieną pusę supjaustykite plonais pusžiedžiais ir pakepinkite aliejuje.
  • Reklama
  • Svogūnus sumaišykite su pomidorų sultimis ir alumi, pagal skonį pasūdykite ir ištroškinkite.
    9. Svogūnus sumaišykite su pomidorų sultimis ir alumi, pagal skonį pasūdykite ir ištroškinkite.
  • Gautu padažu užpilkite kotletus, o ant viršaus pabarstykite agurkais.
    10. Gautu padažu užpilkite kotletus, o ant viršaus pabarstykite agurkais.
  • Reklama
  • Mėsos kukulius troškinkite ant silpnos ugnies, kol agurkai suminkštės. Patiekalą patiekite su bulvių koše arba virtais makaronais.
    11. Mėsos kukulius troškinkite ant silpnos ugnies, kol agurkai suminkštės. Patiekalą patiekite su bulvių koše arba virtais makaronais.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai